Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Biroul Executiv al Consiliului Național al Elevilor se întrunește la București

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 8 ani si 8 luni
Vizualizari
685

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Biroul Executiv al Consiliului Național al Elevilor se întrunește la București Biroul Executiv al Consiliului Național al Elevilor se întrunește, în perioada 6-8 septembrie a.c., la București. Pe ordinea de zi se află și Statutul Elevului, tema decontării navetei elevilor, concursurile pentru ocuparea funcțiilor de directori ai unităților de învățământ preuniversitar, precum și alte teme de interes în învățământ. Biroul Executiv este cel mai înalt organ de luare a deciziilor în Consiliul Național al Elevilor, conduce structura între Adunările Generale și reprezintă toți elevii din România. Membrii acestuia vor fi disponibili în această perioadă pentru a acorda interviuri sau să dea curs invitațiilor pentru participarea la emisiuni ce au ca subiect de discuție temele menționate mai sus.

Aflându-ne la început de an școlar, elevii, ca beneficiari direcți ai sistemului, trebuie să fie prezenți prin reprezentanții lor la toate politicile publice și demersurile naționale referitoare la educație.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/