Bucuresti

Bizz2China – un ajutor considerabil pentru orice business aflat la inceput de drum

Bizz2China – un ajutor considerabil pentru orice business aflat la inceput de drum

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
789

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Romanii prind tot mai mult gustul antreprenoriatului. Fiecare vrea parca sa devina propriul sef, sa isi deschida un business infloritor pe care sa continue sa il dezvolte. Cu toate acestea, un asemenea inceput poate fi destul de dificil, o reala provocare.

Un tot mai mare interes s-a facut remarcat pentru pornirea de business-uri bazate pe produse importate din China. Costurile avantajoase, dar si calitatea acestora – contrar unor conceptii gresite, odata cu alegerea corecta a partenerilor de afaceri si marfurile achizitionate vor fi superioare din toate punctele de vedere.

Desigur, se implica multipli factori si o serie de decizii care sa favorizeze un astfel de context. Printre cele mai mari provocari ale antreprenorilor care aleg sa porneasca pe un asemenea drum se numara bariera lingvistica, dar si diferentele de ordin cultural care pot ingreuna considerabil intregul proces. A identifica furnizori de incredere, a stabili relatii de business avantajoase si a gasi solutiile cele mai potrivite in cel mai scurt timp reprezinta, cu siguranta, sarcini ce descriu persoane care au experienta din acest punct de vedere.

Bizz2China este intr-o asemenea situatie ajutorul nesperat de care poate avea parte orice antreprenor. Fiecare aspect legat de tot ceea ce implica importurile din China este tratat de acesti specialisti, care vin cu solutii complete pentru oricine.

Identificarea furnizorilor potriviti – un prim pas in pornirea unui business bazat pe importuri din China
Acest aspect este deosebit de important, intrucat gasirea unui furnizor de incredere, care sa ofere produse de calitate si cu care colaborarea sa se desfasoare in cele mai bune conditii poate fi destul de dificila pentru persoane fara experienta pe aceasta piata.

Colaborarea cu Bizz2China incepe prin gasirea furnizorilor, odata ce sunt stabilite exact caracteristicile si parametrii ce trebuie respectate de marfurile ce se doresc a fi achizitionate. Astfel, acel furnizor care sa corespunda in totalitate cerintelor poate fi gasit mai usor. In plus, Bizz2China ofera si posibilitatea de a obtine costuri mai avantajoase pentru partenerii sai, avand in vedere experienta de peste 10 ani dobandita pe piata chineza.

Negocieri si achizitii – urmatorul pas pentru consolidarea parteneriatelor
In cultura chineza, negocierile reprezinta ocazii sociale importante, in cadrul carora se stabilesc termenii colaborarilor si se consolideaza relatiile de afaceri. Odata asezati la masa tratativelor, reprezentantii Bizz2China vor urmari si vor proteja interesele partenerilor, negociind tot ceea ce inseamna termeni financiari si economici, de la costul produselor si pana la taxe import China, modalitati de productie, livrare etc.

In situatia in care se importa cantitati mai mici de produse, exista posibilitatea ca abilitatea de negociere sa fie oarecum limitata. Cu toate acestea, prin colaborarea cu specialistii Bizz2China, oricine se poate asigura ca plateste un pret corect.

De asemenea, la importurile de marfa din China mai trebuie avut in vedere un lucru: de la bun inceput trebuie facuta o estimare cat mai exacta a costurilor de productie. Aceasta estimare este realizata de aceiasi profesionisti, tinand cont de 3 lucruri:
- Costul materialelor;
- Forta de lucru si capacitatile de productie;
- Taxele asociate.

Verificarea calitatii produselor
Relatiile consolidate de catre cei de la Bizz2China cu partenerii chinezi sunt o garantie a calitatii produselor importate, asupra carora planeaza de cele mai multe ori un semn de intrebare atunci cand vine vorba de calitate. Intr-un astfel de caz, nu se aplica acest etalon, intrucat clientii pot sa beneficieze de mostre din produsele pe care urmeaza sa le importe, tocmai pentru a verifica din punct de vedere calitativ conformitatea solicitarilor cu realitatea faptica.

Pentru a creste nivelul de incredere in asemenea colaborari, reprezentantii Bizz2China ofera partenerilor si oportunitatea de a vizita fabrici si unitati de productie din China cu care acestia aleg sa colaboreze. Consultantul pus la dispozitie de Bizz2China va intermedia si facilita comunicarea, asigurandu-se pe parcursul vizitelor ca partenerul primeste toate informatiile de care are nevoie.

Spus pe scurt, Bizz2China este alternativa ideala pentru cei care aleg varianta importurilor din China pentru a porni un business. Eliminand toate prejudecatile legate de calitatea indoielnica a marfurilor si stabilind parteneriate de incredere cu furnizori chinezi respectabili, se poate ajunge la colaborari de lunga durata si afaceri care cunosc succesul intr-un timp scurt.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306