Bucuresti

Black Friday Love

Black Friday Love – o mostră de Broadway în centrul Bucureștiului

Detalii spectacol

Telefon
0735026762
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Teatrul In Culise
Vizualizari
1070

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 5 iulie 201620:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Ești în căutarea iubirii. Cum procedezi? Ești așteptat la supermarket cu noutăți, oferte și reduceri la DRAGOSTE! Într-o obișnuită zi de vineri, când vei ieși să-ți cumperi pâine și lapte, îți vei izbi căruciorul de viitoare, actuale sau foste iubiri… În același timp, într-o realitate paralelă, mai multe povești de iubire se vor naște sau se vor stinge din aceleași motive ordinare care te-au făcut și pe tine să iubești sau să urăști cu toată puterea.

Black Friday Love vorbește despre dragostea în vremea supermarketului, când există atâtea posibilități încât e mai ușor să arunci la gunoi decât să repari ce-a ieșit prost și s-o iei de la capăt. Probabil singurul spectacol despre dragoste, care reușește să se lipsească de siropoșenii și să-ți prezinte povești de iubire reale, comice și dulci-amărui. O mostră de Broadway adusă în centrul Bucureștiului!
Regizat de Cristian Bajora, spectacolul readuce în atenția publicului prospețimea jocului unor frumoși nebuni ai teatrului: Paul Alexandru, Ioana Chelmuș, Florin Frățilă, Andreea Stafie, Alex Vlad și Bianca Mateescu.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta