Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Bounty Fair #39 - ediție aniversară 4 ani

Bounty Fair #39 - ediție aniversară 4 ani

Detalii anunt

Telefon
0721046638
Social links
Categorie
Anunturi divertisment
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
634

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

La aniversarea celor 4 ani, Bounty Fair își invită toți prietenii vechi și dragi, 50 de branduri și designeri români renumiți, 15 dintre cei mai talentați și creativi traineri ale atelierelor pentru juniori, dar și cei mai dragi vizitatori, fie ei dintre cei fideli sau noi exploratori. Bineînțeles că nu lipsesc deliciile gourmet și cosmeticele mult îndrăgite.

Bounty Fair te așteptă să-i urezi un călduros "La mulți ani inspirați!" pe 17 și 18 noiembrie 2018, la Casa Universitarilor București.
El promite creații cu stil, culoare și voie bună, tu ce aduci? Ce zici de cel mai bun partener de petreceri creativ de stilate?

Bounty Fair #39
Data: 17-18 noiembrie 2018
Program: 10:00- 19:00
Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46.
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby
Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită. Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de shopping și zona de ateliere.

Filtre anunt

Tip anunt: Organizari evenimente

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/