Bucuresti

Anunt Gold StylishCircle.ro

StylishCircle este noua aplicație de modă, care oferă utilizatorilor o modalitate simplă de a identifica și de a stabili cele mai noi tendințe, de a crea ținute, de a cumpăra la reducere haine realizate de către designeri și de a-și face noi prieteni. Acesta este locul în care cei pasionați de modă pot aparține unei comunități mereu de actualitate.

Braiconf - Victoriei

Braiconf - Victoriei

Detalii imbracaminte/incaltaminte

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Victoriei, nr. 102-108, Parter (bloc Alba)
Telefon
0213151850, 0731496686
Social links
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
3193

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminte/incaltaminte

Braiconf Bucuresti

Dupa 61 de ani de activitate, Braiconf este liderul pietei producatorilor de camasi barbatesti si confectii usoare pentru femei din Romania. Inca de la infiintarea companiei in 1950, Braiconf a facut eforturi permanente pentru a ridica standardele de calitate si pentru a respecta cu strictete valorile si asteptarile clientilor sai. Respectul fata de clientii si furnizorii sai, atentia exclusiva acordata celor mai mici detalii, accentul pus pe calitatea materialelor si pe intregul proces de productie sunt tot atatea elemente care diferentiaza Braiconf pe piata internationala de profil.

Orar imbracaminte/incaltaminte

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 19:00

Filtre imbracaminte/incaltaminte

Program extra: Sambata

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro