Bucuresti

Breeze HVAC

Detalii firma

Adresa
Popesti Leordeni, Strada Pavel Ceamur, nr. 16
Telefon
0213611890, 0746062063
Fax
0213611890
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2375

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Breeze HVAC Popesti Leordeni

Grupul de firme Breeze HVAC, activa de 10 ani pe piata HVAC - Incalzire, Ventilatie si Aer Conditionat. Pentru Noi, preocuparea pentru produsele si serviciile pe care le oferim nu inseamna numai pretul. Pretul mic nu intotdeauna inseamna calitate, si un pret incorect pentru servicii sau produs inseamna ca nu vom putea creste si dezvolta. Deoarece suntem la rascrucea unor timpuri in care se pune mai mult accent pentru protectia mediului si economia resurselor naturale - NOI gandim pentru VIITOR. Oferim SOLUTII calculate - solutii DURABILE, PRODUSE care va economisesc banii Dvs.

Punem accentul pe folosirea energiilor regenerabile si de aceea recomandam si incurajam proiectele cu folosirea surselor neconventionale de racire-incalzire si producere energie. Interactiv Reprezentam o companie dinamica care ofera solutii pentru sisteme HVAC. Planurile dumneavoastra in acest domeniu vor deveni realitate alaturi de noi pentru ca oferim servicii complete de la proiectare la verificare , executie si monitorizare permanenta. Lasati pe noi confortul dumneavoastra, este jobul nostru! Win-Win La baza principiului existential al BREEZE HVAC sta filosofia "win-win".

Astfel, afacerea dumneavoastra va avea succes pentru ca la noi nimeni nu pierde, castigul fiind de ambele parti. Organizare Pentru a onora contractele - organizarea este cuvantul cheie. Iar pentru a va putea bucura de intreaga atentie si dedicare, un inginer va fi 100% dedicat Dvs . Astfel, implicarea este totala. Return on investment Stim ca aspectul financiar conteaza, de aceea, noi avem grija ca dumneavoastra sa va puteti recupera investitia in serviciile noastre in cel mai scurt timp.