Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Brian și Anna-Maria Clement revin la București

BRIAN și ANNA-MARIA CLEMENT din nou la București / 13 martie / Hotel Caro

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
915

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

După succesul conferinței de anul trecut, la care au participat peste 700 de persoane, Brian Clement, Directorul Hippocrates Health Institut vine din nou în România la invitația Do Good Academy. Informația înseamnă putere. Astăzi însă, este din ce în ce mai dificil să navighezi prin fluxul imens de știri, articole, sfaturi și rețete din absolut orice domeniu. Pare că am ajuns în punctul în care singura putere a informației este confuzia. De aceea, sursa a devenit mai puternică decât informația însăși.

Cercetările clinice ample efectuate de Brian Clement in mii de cazuri, în calitatea sa de Director al Hippocrates Health Institute, i-au permis să înțeleagă modul în care oamenii pot preveni îmbătrânirea prematură, bolile și nefericirea asociată acestora. In urma acestor cercetari, a scris peste 20 de cărți despre sănătate și vindecare naturală.

Aceste aspecte îl fac pe Brian Clement o sursă sigură pentru a răspunde la întrebări precum: De unde ne luam vitaminele si proteinele? Mai putem mânca alimente cu adevărat curate? Care e problema cu zahărul? Cum trebuie să combinam alimentele? Mâncare gătită sau negătită? Trebuie să consumam strict produse organice? Să mănâncam vegan? Cum rămâne cu alimentele alcaline?

Luni, 13 martie 2017, la Hotel Caro, între orele 10.30 - 13.30, Brian Clement va răspunde acestor întrebări și multor altora, in cadrul conferinței gratuite “Stilul de viață Hippocrates”. Veți obține informații clare despre enzime, alimente vii, anti-oxidanți și veți învăța cum să îmbunătăți nivelul energiei, rezistența, puterea, echilibrul emoțional și claritatea mentală.

Anna-Maria Gahns Clement, director executiv al Institutului Hippocrates va vorbi, alături de Brian, despre metodele naturiste de îngrijire în familie și în pediatrie. La finalul conferinței, puteți opta pentru un prânz oferit de Manuela Stamate Costea de la Rețetele Manuelei. Vă veți bucura de un bufet suedez organic delicios cu hrană vie, așa cum este servit la Hippocrates Health Institute.

Conferința va fi urmată de un atelier practic, pentru un numar limitat de persoane, unde participantii vor avea ocazia sa puna mai multe intrebari. Temele adresate in cadrul atelierului sunt: “Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea si tratarea afecțiunilor”.

Aici, Brian și Anna Maria Clement vor împărtăși secretele rezultate din 50 de ani de cercetări clinice și experiență cu oamenii:


• metode pentru prevenirea afecțiunilor
• tehnici pentru prelungirea speranței de viață
• tehnici stravechi si actuale de re-echilibrare a sănătății
• tehnici de vindecare ce pot fi realizate în propriul cămin (inclusiv pentru tăieturi, arsuri, infecții, probleme cu vederea, albire prematură și multe altele)


Atelierul își propune să demonstreze faptul că multe din informațiile despre nutriție sunt pur și simplu o colecție periculoasă de mituri și că astăzi nu informația este importantă, ci sursa ei.

Hippocrates Health Institute are o vechime de 60 de ani şi este unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative şi nutriţie. Institutul a făcut mii de studii referitoare la modul în care mâncarea contribuie la menţinerea unei vieţi sănătoase şi la vindecarea sau ameliorarea multor afecţiuni.

Do Good Academy crează o platformă internațională unde oamenii care inspiră (antreprenori, profesori sau leaderi spirituali) își pun la dispoziție cunoștințele și experiențele în fața unui public orientat către dezvoltare personală și un sil de viață sănatos și conștient.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro