Bucuresti

Bubu si Anotimpurile

Bubu si Anotimpurile

Detalii eveniment

Telefon
0213192819, 0212202247, 0751092785
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Apartine de
Opera Comica pentru Copii Bucuresti
Vizualizari
95

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 22 mai 202210:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Bubu si Anotimpurile - un spectacol senzorial și muzical pentru spectatori de 0 – 3 ani

Spectacolul este un concept creativ, dedicat celor mai mici spectatori din România, cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani. Proiectul folosește elemente de stimulare senzorială cu scopul de a-i acomoda pe cei mici cu muzica de factură clasică, prin reorchestrări special realizate pentru ei de muzicianul Damian Vlad. Sunetele utilizate sunt calibrate timbral în așa fel încât să genereze copiilor o stare de receptivitate, de deschidere către lumea spectacolului.

Personajul principal creionat de echipa de creație și cel care va interacționa cu micii spectatori se numește BUBU, care ne-a declarat că își dorește să devină cel mai simpatic ghid al copiilor până în 3 ani către universuri magice ale anotimpurilor, sunetelor și limbajului mimico-gestual.

Spectacolul BUBU ȘI ANOTIMPURILE este prima creație de artă realizată special pentru bebeluși și pentru interacțiunea dintre copii și părinți, pentru că participarea părinților în timpul spectacolului este absolut necesară, chiar obligatorie. Proiectul propune un tip de interacțiune culturală cu efect și în afara spațiului de spectacol, oferind ustensile noi pe care părinții le pot utiliza mai departe, în comunicare cu copilul și introducerea lui treptată în lumea artistică.

Spectacolul are la bază un scenariu fix, dar și un important element improvizatoric, ce va fi generat de interacțiunea cu copiii. Practic, fiecare reprezentație va fi unică și interactivă, putând participa maxim 15 copii cu însoțitorii lor. Focusul educativ al proiectului este îndreptat către dezvoltarea emoțională a copilului și experiențe senzoriale (olfactive, kinetice, auditive, vizuale), dar și ghidarea părinților către metode de monitorizare a dezvoltării psihologice și preferințelor pe care copiii le manifestă, nativ.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: spectacole