Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Bucură-te de fascinația unui șemineu ultra-realist direct în apartamentul tău de la bloc

Bucură-te de fascinația unui șemineu ultra-realist direct în apartamentul tău de la bloc

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 8 luni si 3 zile
Apartine de
Eben Advertising
Vizualizari
266

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Este oare posibil să ne bucurăm defascinația unui șemineu ultra-realist direct în sufrageria unui apartament la bloc? Da! Este posibil, iar asta n-o spunem doar noi sau un articol citit într-un blog instalații, ci și prietenii noștri de la Pefoc, firmă cu renume și experiență care, de peste 20 de ani, activează cu pasiune în domeniul comercializării și montajului dispozitivelor termice premium.

O dată cu avansul tehnologic și cu inovațiile apărute în materie de soluții premium de încălzire alternativă, acum, ai posibilitatea să te bucuri de atmosfera plină de magie pe care un șemineu are potențialul să o creeze - în special în serile mai friguroase când jocul focului te îmbie să petreci momente unice alături de familie sau de persoanele dragi, în prezența unui dispozitiv decorativ spectaculos și extrem de accesibil ca preț.

Dacă ești o persoană pasionată de tehnologie și mereu în pas cu ultimele tendințe în materie de inovație, design și funcționalitate, atunci cu siguranță vei aprecia noile modele de șemineu electric alb pe colț 3D LED cu telecomandă și panou de control pentru reglarea preferințelor. Acestea devin natural cea mai bună alternativă de încălzire, reușind să împrumute de la șemineele tradiționale, ambianța și sentimentul de intimitate, transformându-ți cu adevărat apartamentul, în “acasă”.

Reușind să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, acestea te vor ajuta să te bucuri de eleganță și confort, asemenea unui șemineu tradițional montat în confortul propriei locuințe, acolo unde, spațiul redus n-ar permite în mod normal, un astfel de răsfăț casnic.

Pentru un efect autentic și cât se poate de realist, șemineele electrice sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor, simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Pentru obținerea unei experiențe extrasenzoriale trebuie să știți că unele modele pot avea opțional inclusă o boxă de sunet prin care se poate reproduce inclusiv zgomotul lemnelor ce ard pe foc, asemănător cu cea mai bună sobă pe lemne din casa caldă a bunicilor de la țară! Cele 125 de combinații și efecte ale flăcării, îți vor permite să selectezi în funcție de preferințe, modulul perfect pentru tine.

Încă un aspect important, cu rol de siguranță și confort, îl constituie timer-ul ce permite oprirea automată a focului exact la momentul dorit de tine. Toate opțiunile încorporate în aceste șeminee electrice, sunt proiectate pe un afișaj digital special, care se aprinde și dispare după 5 secunde. Șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permite reglajul complet, în funcție de opțiunile fiecăruia.

Așadar, îți recomandăm să te așezi confortabil în canapeaua ta preferată și să-ți imaginezi cum ar fi, ca în propria ta sufragerie de la bloc, să te poți bucura alături de persoana iubită sau familie, de jocul terapeutic al flăcărilor proiectate pe perete. Intră chiar acum în magazinul on-line pefoc.ro ca să poți studia gama completă de șeminee electrice, dar si restul modelelor de șeminee cu focar clasic sau modern, termoșeminee pe gaz, diverse sobe rustice sau de tip șemineu, clasice sau electrice, pe gaz sau bioethanol.

Pe lângă asistența permanentă (inclusiv după achiziționarea produsului termic) și acces la servicii profesionale de montaj, toți clienții beneficiază de transport gratuit pentru produsele voluminoase comandate, cu acoperire pe întreg teritoriul României și în maximum 48 de ore de la confirmarea livrării!

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro