Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Bursa SAB – ”Propulsam viitorul”

Bursa SAB – ”Propulsam viitorul”

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente auto / moto
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
898

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 12 mai 2018 - Duminica 13 mai 2018

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Salonul Auto București lansează cea a patra ediţie a concursului de idei inovative pentru industria automobilelor, Bursa SAB – ”Propulsăm viitorul”, care va avea loc la centrul expozițional Romexpo, în perioada 12-13 mai și al cărei premiu este de 5.000 lei. Bursa oferită de SAB în parteneriat cu FDVDR sprijină inventatorii români, care promovează România prin invențiile lor.

Câstigătorii ultimelor două ediții ale burselor SAB – ”Propulsăm viitorul” au explicat cum i-a ajutat această bursă să obțină rezultate și performanțe mai mari. Încă de la început, ambii și-au propus ca invențiile lor să ajute societatea, îmbunătățind calitatea vieții cetețenilor și eficientizând anumite procese în care aceștia sunt implicați.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/