Bucuresti

Business rEvolution Bucuresti: “Incercați să uitați cum ați făcut afaceri până acum și să spuneți: de mâine vreau să fac altfel”

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
553

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Peste 200 de oameni de afaceri și manageri de mari companii au participat la București la evenimentul Business (r)Evolution. Ei au aflat cum pot fi nu doar supraviețuitori ci câștigători ai Revoluției Digitale.

Business (r)Evolution, organizat de Doingbusiness.ro, a avut loc în data de 10 mai 2017, la București. Evenimentul este parte a proiectului national care a debutat la Iași în 21 martie 2017, iar după evenimentele din Brașov și București va continua la Arad (14 iunie), Târgu Mureș, Craiova, Piatra-Neamț și Oradea.

,,Lumea se schimbă. Este concluzia cvasi-unanimă a participanților la conferință iar folosirea eficientă a revoluției digitale face diferența nu numai între câștigători și perdanți dar, așa cum au subliniat speakerii prezenți la București, este si o chestiune de supraviețuire’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

,,Vă invit să faceți un exercițiu: să încercați să uitați cum ați făcut afaceri până acum și să spuneți: de mâine vreau să fac altfel’’, a transmis celor peste 200 de participanți Răzvan Ionescu - Director Marketing Segment Business, Telekom. ,,E o lume care se schimbă cu totul, iar instrumentele pe care le oferim sunt în măsură nu numai să asigure supraviețuirea afacerilor, dar, prin alocare eficientă de reurse umane în contextul revoluției digitale, companiile rămân cu un bazin de personal pe care îl pot folosi pentru a își dezvolta afacerea și nu doar pentru a o ține în funcțiune’’, a susținut un participant în cadrul sesiunii dedicate strategiei în afaceri.

,,Acum, principala problemă a companiilor din România nu mai este să își găsească clienți, ci să îi satisfacă pe deplin pe cei existenți’’ a spus în cadrul conferinței Radu Crăciun - CEO BCR Pensii, în percepția căruia principalul risc pentru economia României vine din exterior, chiar dacă Statele Unite se află într-un ciclu lung de creștere economică. ,,Clienții pot fi satisfăcuți și dacă reușești să îți elimini costurile inutile’’, a susținut Xavier Hucklenbruch, Managing Director, Finder Financials, care a arătat că numai prin utilizarea unor soluții la îndemână care crează claritate și ordine în departamentele financiare și de achiziție ale companiilor, economiile instantanee pot atinge 3% din cifa de afaceri.

Previziunile economice pentru anul 2017 au fost întregite cu puncte de vedere ale lui Victor Maghiari - Central Europe Digital Manager, Oracle și Gabriel Biriș – Partener, Biriș-Goran Legal+Tax.

Instrumentele si tacticile de optimizare a costurilor si maximizare a profitului prin digitalizare au fost dezvoltate în cadrul conferinței de către Xavier Hucklenbruch, Managing Director, Finder Financials si Sebastian Anghel - Director Vanzari MultiDataSoft, iar Elena Badea - Managing Partner Valoria Business Solutions si Dana Tudor Tănase - Managing Partner Creative&Bright au aratat in ce masura este adoptata digitalizarea in Romania si cum poate ajuta aceasta la cresterea performantei angajatilor.

Iar in cadrul sesiunii de workshop de dezvoltare personala Mihai Stănescu - RoCoach, cel care a adus în urmă cu mulți ani coaching-ul în România, si Elena Badea, au expus cateva dintre principiile unui leadership de succes si mecanismele motivatiei.

Business (r)Evolution este sustinut de Telekom Romania.
Parteneri ai evenimentului de la București au fost Finder Financials, Alpha Bank, Multi Data Soft – Partener Gold Oracle, BCR Pensii, Biris – Goran, Creative&Bright, RoCoach, Valoria, conferința fiind susținută si de Edenred, Ines Group, HL Display, IT Arena, Biowaver.

Susținerea media a conferintei a fost asigurată de Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, Cariere, RBE Connect, spatiulconstruit.ro, Prbox.ro, Ctrl-D, bucureșteni.ro, MANPRES, Calendarevenimente.