Bucuresti

Cabinet de Psihologie Stoica Daniel Valentin

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Bulevardul Camil Ressu
Telefon
0766491069
Social links
Categorie
Cabinete / clinici psihologie
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
170

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cabinet de Psihologie Stoica Daniel Valentin din Bucuresti

Sunt Daniel, psihologul tău, atâta timp cât mă vei lăsa să te însoțesc în călătoria cunoașterii personale. Va fi o muncă de echipă care va lumina calea pe care ți-o dorești. A fi psiholog nu este doar o meserie. Este un stil de viață, o formă de cunoaștere, o poartă spre cel din fața ta. Am plecat cu ceva timp în urmă spre această cunoaștere. Voiam să salvez oamenii, acum râd când mă gândesc la această formă de naivitate. Ca psiholog, înțelegi, după multe ore de dezvoltare personală și formare, că nu salvezi pe nimeni. Tu esti psihologul, terapeutul, tatăl, mama și oricine din trecutul persoanei din fața ta dar niciodată un salvator. Ei se salvează singuri.

Eram în primul an de facultate și asistam la un curs de filosofia minții. Profesorul din fața mea făcea un sondaj, întreba cine este la a doua facultate sau la a treia. După o numărare fictivă a mâinilor ridicate ne spune că are o veste bună:,,- O sa fie ultima". Și ultima a fost, nimic din tot ce am făcut pe parcursul vieții nu este mai intens, mai provocator, mai acaparant ca o sedință din cabinetul meu.

Spunea Freud: ,,Noi nu ne întâlnim întâmplător... Noi întâlnim doar acele persoane pe care deja le cunoaștem în subconștientul nostru." Dacă această neîntâmplare te aduce în cabinetul meu, poți să pășești cu încredere sau cu teamă, orice simți este și în interiorul meu. Eu sunt ca tine, un om. La fel ca tine am frustrări, la fel ca tine am dureri, la fel ca tine caut explicații. Am să te văd și am să văd doar ce vrei tu să văd. Am să te aud dar am să aud doar ce îmi vei spune tu. În schimb am să înțeleg, am să înțeleg ce vrei să îmi spui dar si ce nu vrei să îmi spui, ce vrei să văd dar și ce nu vrei să văd. O să învățăm împreună ce să facem ca să îți recapeți linistea.

,,Fiecare om pe care îl întâlnesc în drumul meu îmi e superior prin ceva. De aceea încerc să învăț câte ceva pe lângă fiecare." (Freud). În cabinetul meu, tu ești cel care este expert în viața ta. Tu ești persoana care te-a adus până aici. Voi învăța cum este să trăiești ca tine și am să te învăț să trăiești precum îți doresti. EU-TU este relația spre care tindem, o relație de egalitate, co-creată, în care ne întâlnim și ne scufundăm până în abisul inconștient al relațiilor primordiale.

Te invit să mă contactezi pentru a putea descoperi ce putem face împreună.

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00

Filtre

Servicii psihologice: Consiliere psihologica, Psihologie clinica