Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cada freestandind este o solutie pentru baile de apartament?

Buna ziua, Cada freestanding sau cada asezata i se mai spune, Vreau sa fac un mic studiu de piata, sa vad daca cererea pentru acest tip de produs-cada freestanding-este in crestere in Bucuresti si mai ales la persoanele ce locuiesc in apartamente. Eu personal vad aceste cazi ca fiind o buna alternativa la cazile de fonta vechi, oalternativa pentru cei ce nu doresc o cada simpla de acril, ci isi doresc ceva mai sigur, mai rezistent si de ce nu mai estetic in baia propie chiar daca locuiesc la bloc.

Apreciez raspunsurile dumneavoastra indiferent de parerea pro sau contra cazilor de baie freestanding. https://www.goodbath.ro/produse/cada-freestanding
Adaugat
acum 5 ani si 2 luni
Raspunsuri
0
Vizualizari
1207

Raspunsul tau

Va rugam sa introduceti literele din imaginea de mai sus.
Caracterele nu sunt sensibile la majuscule.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro