Bucuresti

Calatorie in lumea hobbitilor

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 ani si 2 saptamani
Vizualizari
625

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 21 mai 2016 - Sambata 28 mai 201611:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Calatorie in lumea hobbitilor - atelier de cunoastere si explorare pentru copii de 6-10 ani

Dacă ai implinit deja 6, 7, 9 sau chiar 10 ani si esti pasionat de universul fanstastic, află că pregătim pentru tine un nou loc de explorare, experimentare, invatare si distractie cu totul special: vom îmbina fascinanta lume a povestilor fanteziste cu creativitatea, imaginatia indemanarea practica.

Îți propunem un atelier interactiv si creativ, în care vei fi absorbit în crearea unor proiecte "make & take"pe care le vei putea lua acasă la finalul fiecărei intalnirii.

Ce vei afla?
Despre Ținuturile Sălbatice si latura romantică și aventuroasă a Hobbitului, despre cine sunt aceste personaje si cum au prins ele viata undeva intre apusul zânelor și dominația oamenilor. Despre cum imbini 3 elemente naturale, lutul, piatra si lemnul astfel incat sa traiasca impreuna in armonie.

Ce facem?
Pornim de la discuții, povesti si legende continuăm cu experimente amuzante, jocuri, iti arătăm filmulețe si fotografii speciale facem activități de arts and crafts. Construim din lut si lemnisoare Casa Hobitilor si apoi mesterim personajele care au facut povestile lui Tolkien atat de indragite de copii si adulti.

Prima noastră intâlnire este despre Casutele de hobbitilor.

Următoarele intâlniri tematice se vor desfasura astfel:

21 mai ora 11.00– Casute de Hobbiti - atelier de modelaj, bricolaj și tehnici mixte, în care vom cunoaște și apoi vom crea casute de hobbiti

28 mai ora 11.00- Gandalf, Bilbo si alti pitici ai tinuturilor - vom lucra cu ajutorul tehnicilor de modelat lana neprelucrata, postavire si filtuire.

Participarea la acest atelier se face doar pe baza de inscriere prealabilă la lumealuimomo@gmail.com, in limita locurilor disponibile si achitarea in avans a taxei de participare. Vă rugăm să ne solicitati formularul de inscriere.

Costuri: avem 2 variante din care puteți alege ce vi se potrivește

• plata pentru sedinta, 60 lei/sedinta
• ambele sedinte, 55 lei/sedintă

Durată atelier 90 de minute

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere