Bucuresti

Calatorii spirituale in energetica viului

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
674

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 2 martie 201519:00 - 21:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Călătorii spirituale în energetica viului
Ce?
Universul interior al fiinţei umane i-a fascinant pe oameni încă din epoci greu de definit ca timp și spaţiu. Civilizaţia orientală a fost una dintre aceste lumi care a studiat în detaliu aceste fenomene nevăzute. Tot ce urmează să experimentăm ne poate lărgi perspectiva despre viaţă şi sănătate fără să parcurgem cursurile unei facultăţi de medicină.
Primul atelier: „ Călătorie în lumea corpurilor energetice
Totul pare nou, dar este totuşi vechi. Interiorul se regăseşte în exterior, iar exteriorul se regăsește în interior. Vom povesti despre lucruri care ne vor ajuta să înțelegem de ce ne îmbolnăvim şi cum putem găsi căile spre vindecarea trupului, minţii, emoţiilor şi sufletului sau spiritului. Atelierul te va ajuta să cum să colaborezi cu universul tau interior pentru aţi găsi starea de armonie şi echilibru.
Câteva puncte din cuprins:
Viziuni despre lume şi viaţă
Sursele de energie şi procese energetice a fiinţei umane
Structura subtilă a fiinţei umane
Fluxuri şi meridiane energetice
Orele de funcţionare ale organelor interne
Al doilea atelier: „Circulația energiei prin organismul uman
Continuam prezentarea energeticii umane incluzând şi exemple practice de lucru cu energia. După ce înțelegem mecanismele de funcţionare ale corpului nostru, putem lucra pentru menţinerea stării de sănatate şi autoterapie.
Câteva puncte din cuprins
Centrii energetici şi funcţiile lor
Cauzele dezechilibrelor energetice
Cauzele apariţiei bolilor
Aplicaţii practice şi autoterapie
Ce urmează.
Cu cine?
Sunt Valentin-Lucian BELOIU, pe scurt – Vali.
Sunt un călător prin definiţie. Cum vă spuneam şi la atelierul din ianuarie am învăţat cu maeştri din toată lumea - China, Canada Brazilia, SUA, Nepal cărora le sunt recunoscător pentru cunoaşterea oferită. Am călătorit prin Franţa, Anglia şi Ţara Galilor pe urmele civilizaţiei celtice. Am călătorit în Brazilia pe urmele vindecătorilor spirituali sau în Canada pe urma indienilor Nord Americani. Am facut pelerinaje în Țara Sfîntă dar mai ales la Athos – Muntele Sfânt al Ortodoxiei.
Pornind de la aceste calătorii-cautări-pelerinaje am scris o lucrare de doctorat in sociologie, neplagiată, deşi asa este la modă acum :) care am finalizat-o cu o carte – Miracolul în viaţa omului modern.
M-am format ca inginer in Politehnica bucureşteană descoperind lumea vizibilă şi legile care o guvernează. Am continuat să caut lumea invizibilă şi m-am specializat astfel în Psihologie si Sociologie ca forme universitare dar și la ANATECOR (Asociaţia Naţională de Terapii Complementare din România) în diverse forme de cunoaştere spirituală mai puţin sau de loc recunoscute academic din care trebuie să amintesc Energetica Viului care face subiectul întâlnirilor noastre, dar şi Medicina Tradiţională Orientală, Reiki, Tehnică Bioconceptuală, Cristaloterapie etc, deoarece vor face subiectul unor întâlniri viitoare.
Cu ce?
Vă aștept cu drag, pe toți cei care vreţi să descoperiţi lucruri neaşteptate despre voi şi despre mecanismele nevăzute care vă guvernează!
Când?
  1. luni@incubator107, 23 februarie 2015 de la 19:00 la 21:00
  2. luni@incubator107, 2 martie 2015 de la 19:00 la 21:00