Bucuresti

Calitatea germană Liebherr îi cucerește pe români

Calitatea germană Liebherr îi cucerește pe români

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 8 ani si 6 luni
Vizualizari
1014

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Liebherr, specialist de înaltă clasă în industria frigiderelor şi a congelatoarelor, a înregistrat anul trecut în România vânzări în creștere cu 38% față de 2012. Prezent pe piața locală din 2006, deține o cotă importantă din piața frigorificelor premium în România și este importat si distribuit de Marelvi, cel mai mare distribuitor de electrocasnice din țară.

Cea mai importantă cotă din vânzările Liebherr în România este deținută de combinele frigorifice (35%), urmate de frigiderele cu două uși, cu o pondere de 34,5% din totalul vânzărilor. Alături de acestea, din portofoliul local Liebherr mai fac parte atât aparate frigorifice pentru mediul comercial, cât și aparate frigorifice de nișă. În această categorie sunt incluse vitrinele pentru depozitarea climatizată a vinurilor și humidoarele, dispozitive esențiale pentru păstrarea calității trabucurilor.

Strategia Liebherr pentru 2014 pune un accent deosebit pe prezentarea gamei de aparatură frigorifică Premium, păstrând în continuare ca prioritate creșterea în volum a vânzărilor gamei Confort.

”Românii sunt din ce în ce mai pretențioși în ceea ce privește calitatea și designul aparaturii frigorifice, precum și consumul de energie al acesteia. Liebherr răspunde perfect acestor exigențe: sunt produse de calitate germană, cu tehnologii inovatoare patentate și design exclusivist, super-economice și fiabile. În acest context, pentru anul 2014 ne propunem o creștere cu 15% a volumului vânzărilor Liebherr în România”, declară Dumitru Mihălescu, Director General Marelvi

Marelvi anunță totodată extinderea rețelei de distribuție, produsele Liebherr fiind acum disponibile și în magazinele Media Galaxy. De asemenea, retailerul online eMAG a lărgit gama produselor Liebherr comercializate, cu aparatele din gama Confort, pe lângă produsele Liebherr Premium, aflate deja în oferta sa. Astfel, aparatele frigorifice Liebherr sunt distribuite prin toate canalele de retail, atât în magazinele offline, cât și online. Totodată, aparatele frigorifice Liebherr sunt deja comercializate și în Flanco și Dedeman, dar și în toate magazinele independente de profil.

În plus, compania păstrează garanția extinsă de 4 ani pentru toate aparatele sale frigorifice, o perioadă dublă ca durată față de garanția medie a pieței, demonstrând astfel încrederea deplină în fiabilitatea produselor comercializate la noi.

Cu o cifră de afaceri de peste 9 miliarde de euro în 2013 la nivel mondial, Grupul Liebherr include peste 130 de companii și este unul dintre cei mai importanți jucători în industria electrocasnicelor la nivel global. Peste 10.000 de aparate frigorifice sunt produse în fiecare zi în fabricile deținute de Liebherr din Austria, Bulgaria și Germania.