Bucuresti

Campania Nice to Meet You ”face cunostinta” cu presa romaneasca

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 8 ani si 10 luni
Vizualizari
662

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 24 octombrie 201410:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Campania NICE TO MEET YOU ”face cunoștință” cu presa românească Imaginea peste hotare a țării nostre este de câțiva ani buni destul de șifonată la nivel internațional. Tot mai multe situații conflictuale aparute între persoane de naționalitate română și locuitorii Europei au creat tensiuni din punct de vedere politic, strategic și mediatic. Tabloidele nu au încetat să publice râuri de povești, de cele mai multe ori negative, atrăgând atenția asupra noastră într-un mod nefavorabil.

În acest context, Campania NICE TO MEET YOU, inițiată de revista internațională România in Contact și agentia de comunicare Garajul de PR, își propune să schimbe percepția străinilor față de români și de România prin invitarea unui grup de jurnaliști ințernaționali care să viziteze și să cunoască România.

În data de 24 octombrie, de la ora 10 am, la Hotel Marriott în Sala Craiova se lansează oficial această campanie pentru publicul român. Proiectul cuprinde concursul pentru jurnaliștii români, o gală a elitelor la Londra (decembrie anul acesta) și o excursie pentru jurnaliștii străini veniți din opt tări europene.

Invitatul special al conferinței din 24 octombrie vine direct din capitala engleză - Charlie Ottley, jurnalist de călătorie la Travel Channel și realizator al seriei de documentare despre țara noastră ”Wild Charpatia” filmate alături de Prințul Charles al Marii Britanii. Invitați internaționali și oasperți aleși vor fi prezenți alături de noi.

În cadrul întâlnirii va fi premiat jurnalistul român câștigator al bursei BBC Academy oferită de către revista ROMANIA IN CONTACT. Acesta a realizat și difuzat peste 25 de reportaje despre România frumoasă.