Bucuresti

Campionat de biliard pentru amatori in Bucuresti

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 an si 2 zile
Vizualizari
586

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 27 februarie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Campionatul de biliard (bila 8) se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Inscrie-te ACUM!

Ce este campionatul de biliard?

Campionatul de biliard (bila 8) se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie.

Cand se desfasoara campionatul de biliard?

C
ampionat de biliard se va desfasura Sambata, pe data 27.02.2010, incepand cu ora 10.30 in IDM CLUB – Bucuresti. Mai multe informatii despre locatie puteti gasi si pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com .

Cine poate participa?


Participantii la campionatul de biliard trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, sa nu se afle sub influenta alcoolului sau drogurilor si sa aiba un limbaj si comportament civilizat pe toata durata campionatului. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Exista o taxa de participare?

Da. Participarea la campionatul de biliard presupune achitarea unei taxe modice de 30 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii campionatului.

Se acorda premii?

Da. Se vor acorda: Premiul I, Premiul II si Premiul III. Premiile sunt oferite de sponsorul principal BAMBOO FITNESS. Se va acorda si un premiu special oferit de sponsorul Profesional Cosmetics.

Filtre eveniment

Tip: Biliard