Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Campionatul national de Darts

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 1 deceniu si 1 luna
Vizualizari
1048

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 4 aprilie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Campionatul national de Darts

Sambata, 04 aprilie, in clubul „Fabrica", incepe cea de-a doua editie a campionatului national de darts din Romania. Campionatul este organizat de Federatia de Darts din Romania si sustinut de Metaxa, sponsorul principal al acestei competitii inca de la debut.
La acest Campionat vor lua parte cei mai buni jucatori care se vor intrece in lovituri duble, triple si bull’s eye. Pentru primii 8 castigatori, premiile totale oferite de sponsorul principal Metaxa sunt de peste 1000 EURO plus Metaxa. In schimb, toti cei prezenti la eveniment vor putea degusta un Metaxa Sun Tonic, bautura potrivita a oricarui jucator de darts.

Iubitorii acestui sport se pot inscrie, chiar la concurs, in Federatia de Darts pentru a participa la toate competitiile nationale si internationale sau ii pot urmari pe cei mai buni jucatori de darts din Romania, sambata, 04 aprilie, de la ora 11.00, in prima etapa din acest an.

In deschidere, vineri 03 aprilie 2009, ora 18.00, tot la Club Fabrica Federatia va organiza un concurs de dublu pentru antrenament.
Etapa intai are loc cu o saptamana inainte de Open-ul Greciei la darts, unde anul trecut Vlad Popa a ocupat locul III. Desi tara noastra are o experienta de numai un an in acest domeniu, aceste competitii sunt tot mai iubite de publicul din Romania.

Darts-ul este un sport al gentlemenilor, din ce in ce mai practicat in Romania, competitiile nationale fiind apreciate tot mai mult.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro