Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Candidatii la Europarlamentare reuniti la aceeasi masa pentru Basarabia

Candidatii la Europarlamentare reuniti la aceeasi masa pentru Basarabia

Detalii stire

Categorie
Stiri politica
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
1638

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Candidații la Europarlamentare reuniți la aceeași masa pentru Basarabia

La invitația Platformei Unioniste “Acțiunea 2012”, candidați de la toate formațiunile politice se vor întalni azi, la Clubul Țăranului pentru a discuta despre reîntregirea națională. Dezbaterea „Alegerile Europarlamentare și cauza Basarabiei” se va desfășura începând cu ora 18:00 și vor participa parlamentari, eurocandidați, istorici și reprezentanți ai mișcării unioniste.

Unul dintre principalele subiecte ce vor fi abordate, va fi “Pactul pentru Basarabia”, care reprezintă un angajament și un set se măsuri concrete în direcția reunirii cu Republica Moldova. Acest document a fost înaintat de către societatea civilă tuturor candidaților la Europarlamentare și este generat de creșterea interesului față de viitorul comun al celor două state românești.

„Solicităm în mod deschis politicienilor care reclamă voturile românilor să se responsabilizeze şi să aducă în graniţele naţionale cei peste trei milioane de români de la Est de Prut, privaţi de dreptul la Patria Mamă, bunăstare, securitate și identitate națională”, a declarat Mihai Nicolae, co-președintele Platformei Unioniste „Acțiunea 2012”.

La masa rotundă de azi vor fi prezenți principalii reprezentanți ai partidelor aflate în cursa pentru alegerile Europarlamentare: Cristian Preda (PMP), Nicolau Mihaela (Forța Civică), Pavelescu Aurelian (PNȚCD), Mihail Neamțu (Noua Republică), Radu Moraru (PER), Silviu Dumitru (P.Verde), Florin Huidu (PDS), Dănuț Liga (independent).
Alături de cei menționați mai sus, “Pactul pentru Basarabia” a fost semnat și de Ecaterina Andronescu (PSD), Norica Nicolai (PNL) și Dan Diaconescu (PP-DD). Restul semnatarilor îi găsiți pe site-ul special creat

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/