Bucuresti

Cantaretul britanic Engelbert Humperdinck, bunic pentru 9 nepoti

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 7 ani si 4 luni
Vizualizari
1020

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

La inceputul lunii decembrie, regele muzicii romantice va concerta pentru prima data in Romania oferindu-le astfel fanilor sai posibilitatea de a asculta melodii inconfundabile marca Engelbert Humperdinck, piese ce au atins cele mai inalte cote ale top-urilor internationale din anii ’60- ’70 . „Release me", „Quando, Quando, Quando", „The Last Waltz", "After the lovin’" vor fi doar cateva dintre melodiile ce vor face deliciul publicului spectator de la Sala Palatului din capitala pe 3 decembrie incepand cu ora 19:00.


„Nu as putea renunta vreodata la ceea ce fac, pentru ca lumea spectacolului se afla in sangele meu."- Engelbert Humperdinck.


Desi, este extrem de ocupat cu programul celor peste 140 de concerte pe care le sustine anual in intreaga lume, celebrul cantaret britanic Engelbert Humperdinck se declara norocos pentru ca acasa il asteapta de fiecare data o familie fericita si numeroasa. Nascut in India intr-o familie cu zece copii, Engelbert Humperdinck si-a creat propria familie alaturi de sotia sa Patricia Healey, cu care este casatorit de mai bine de 40 de ani. Humperdinck este pe de o parte tatal a 4 copii, dar si bunicul celor 9 nepoti. Sensibilitatea sa pentru copii si-o manifesta frecvent, implicandu-se in diferite actiuni de sprijinire a copiilor care se confrunta cu probleme grave de sanatate. Acesta face eforturi permanente pentru a le intinde o mana de ajutor copiilor bolnavi de cancer sau infestati cu virusul HIV.In prezent , Engelebert Humperdinck sustine concerte in cadrul turneului „World Tour" in prezenta a sute de mii de fani din Statele Unite . Acestea vor fi urmate in lunile noiembrie si decembrie de reprezentatii memorabile in Anglia, Israel, Romania si Rusia.


Biletele pentru concertul programat la Sala Palatului din Bucuresti in data de 3 decembrie au fost puse in vanzare si sunt disponibile la punctul de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro si in reteaua Eventim.


Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:


Categoria 4: 90 RON

Categoria 3: 140 RON

Categoria 2: 190 RON

Categoria 1: 250 RON

VIP: 400 RON

VIP Gold: 600 RON