Bucuresti

Care este casa de pariuri online cu cel mai bun bonus la pariuri?

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1661

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Tuturor pariorilor le plac bonusurile, însă nu toate ofertele care par spectaculoase la prima vedere se dovedesc a fi la fel de bune după răsfoirea termenilor și condițiilor aferente respectivei promoții. Întrebarea care se reciclează în mod constant în mintea pasionaților este: care este casa de pariuri online cu cel mai bun bonus la pariuri?

Însă răspunsul nu este ușor de dat. Trăim în secolul vitezei și ofertele se modifică cu o viteză fulminantă. Și mai mult decât atât, pentru a compara promoțiile în adevăratul sens al cuvântului, este nevoie de o analiză detaliată, care să ia în considerare toți pașii pe care pariorul îi are de urma pentru a putea transforma bonusul în bani (pe care, dacă dorește, să îi poată retrage în orice moment).

Bonusul Bonusurilor


Sunt sigur că știi deja care este Cartela Cartelelor, însă eu vreau să îți prezint Bonusul Bonusurilor. Dacă această ofertă va rămâne în picioare, este greu de crezut că va fi egalată de către ceilalți concurenți. Cel mai bun bonus la pariuri se aplică primelor 5 depuneri și se ridică la o dublare a soldului, până la 1550 RON – da, ai auzit bine: 15 milioane și 500 de mii de Lei vechi! Asta înseamnă că dacă vei depune în primele 5 depuneri un total de 1550 RON, vei avea 3100 RON pentru a paria pe partidele dorite. Iată cum funcționează promoția și care sunt codurile pe care trebuie să le introduci:

Oferta constă într-o serie de bonusuri 100% în valoare de: 500 RON, 100 RON, 200 RON, 300 RON și 450 RON. Poate că ai observat că primul cod este un pic diferit de tiparul celorlalte. Acest lucru se datorează faptului că este vorba de un cod prin intermediul căruia puteți accesa o ofertă exclusivă, care este mai bună decât cea standard oferită de operator!

Rulajul

Operatorul ne spune că bonusurile ne vor fi creditate în cont în momentul în care pariem o dată depozitul inițial. Așadar, dacă am depus 500 RON, vom primi încă odată pe atâta după ce rulăm o dată această sumă și pariurile devin stabilite. Cam asta presupune declanșarea ofertei. În ceea ce privește rulajul complet, trebuie să pariem depozitul și bonusul de 4 ori. Atenție: numai biletele care includ selecții cu cote de minimum 1.60 se iau în calcul. Avem 60 de zile la dispoziție să îndeplinim aceste cerințe, ceea ce face această ofertă să fie una extrem de bună.

Ținând cont de natura acestor reguli, putem constata că agenția s-a mulat pe profilul jucătorului român. Astfel, marea majoritate a celor care revendică această promoție nu vor fi nevoiți să-și schimbe deloc stilul de joc. În plus, există zeci sau chiar sute de strategii populare care pot fi aplicate fără probleme pentru a rula acest bonus.
Una peste alta, trebuie să recunosc că nu am văzut o ofertă atât de competitivă în ultimii ani și că sunt bucuros că operatorii și-au recăpătat încrederea în pariorii români!