Bucuresti

Care este cota potrivită pentru un bilet la pariuri?

Care este cota potrivită pentru un bilet la pariuri?

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 6 zile si 1 ora
Vizualizari
87

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cotele la pariuri reprezintă poate cel mai important lucru pe care îl iau în considerare pariorii. Cotele sunt factorul în funcție de care îți calculezi câștigurile potențiale și îți alegi mizele. Pentru a putea avea cât mai multe șanse de câștig, este esențial că cunoști modul în care sunt făcute cotele și în funcție de ce factori variază acestea.

Cotele de pariuri pe care le alegi depind foarte mult de ce tip de parior ești și de strategie pariuri. Există pariori care joacă numai pe cote mici și pariori care joacă pe cote mari. O să îți prezint cele mai importante avantaje și dezavantaje ale cotelor mici și mari și cum ar trebui să alegi cota potrivită pentru tine.

Evenimente pe bilet

Cotele mici sunt preferate în general de pariori care aleg multe evenimente pe bilet. Cotele mici pot fi o soluție deoarece sunt de obicei pronosticuri mai sigure. Sunt șanse mari să prinzi victoriile unor echipe mari și cotate bine împotriva unor echipe mult mai slabe. De asemenea, aici poți opta și pentru pariuri de tipul under/over pentru meciurile în care știi că se dau mai multe goluri. Totodată, cotele mici necesită și multe evenimente pentru a putea avea un profit palpabil. Odată cu creșterea numărului de pronosticuri pe un bilet, scad și șansele de reușită. În acest fel, ajungi la bilete destul de lungi. Această tactică nu este folosită de pariorii profesioniști.

Cotele mari

De cealaltă parte sunt cotele mari. În general, pariurile pe cote de 5-10-20 sunt foarte greu de câștigat. Cu siguranță ai văzut pariori care au cote pe bilet de 100. Aceste bilete ies foarte rar și este posibil ca atunci când iți iese un bilet cu cote de genul ăsta să nu îți acoperi nici măcar pierderile de până atunci. Pe de altă parte, dacă alegi pronosticuri cu cote de 4-5 și ai analizat meciul înainte foarte bine, ai avantajul că nu ai nevoie de multe evenimente pe bilet. Poți merge cu unul sau două evenimente iar dacă vei avea un bilet câștigător vei câștiga destul de mult.

Joacă pe evenimente


Pariorii profesioniști recomandă sa joci pe evenimente care se învârt în jurul cotei de 2. În acest fel, ai șanse cu adevărat reale pentru a avea bilete câștigătoare. Există pariori profesioniști care aleg să joace pe cote de 2 pe unul sau două evenimente pe bilet. Acest lucru le crește șansele de a obține profit constant din pariuri.
Este obligatoriu să analizezi foarte bine evenimentele pe care pariezi și să alegi 2 sau 3 dintre acestea. Pariorii de succes recomandă să nu pui mai mult de 4 evenimente pe un bilet. Fiecare eveniment trebuie să aibă o cotă de aproximativ 2. În acest fel, vei avea o cotă de 6 sau 8 pe bilet și dacă vor ieși pronosticurile te vei bucura de un profit destul de frumos.

Un alt aspect pe care îl menționează pariorii profesioniști se referă la cotele sub 1.50. Este evident motivul pentru care nu este bine să mergi pe cote sub 1.30. Vei avea nevoie de multe pronosticuri cu astfel de cote pe bilet pentru a obține ceva profit.