Bucuresti

Care este pretul microcimentului?

Care este pretul microcimentului?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
371

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pretul microcimentului depinde de proiect

Microcimentul este un material versatil, utilizat in numeroase aplicatii, in proiecte comerciale si rezidentiale. Cei care iau in calcul utilizarea acestui material si ii cunosc avantajele – de la cele care tin de functionalitate, pana la cele estetice – stiu ca microcimentul este una dintre cele mai bune optiuni de pe piata pentru pardoseli, pereti, blaturi de baie sau bucatarie si chiar pentru acoperirea mobilei.

In orice proiect de amenajare, indiferent de natura sa, este important sa se stabileasca un buget, pentru care va fi necesar sa se ia in calcul toate costurile implicate. In comparatie cu alte tipuri de finisaje, unde se poate stabili clar un pret pe metrul patrat (de exemplu, gresia sau parchetul pentru pardoseli), cand vine vorba despre microciment lucrurile sunt diferite. Concret, nu se poate stabili un pret fix pe metrul patrat de material, deoarece costul final variaza de la proiect la proiect.

Pretul microcimentului include atat materialul, cat si instalarea sa. Pentru o mai buna intelegere a felului in care este calculat costul unui astfel de proiect, este necesar sa fie cunoscuti toti factorii care influenteaza pretul final. Specialistii de la SP House World, care pun la dispozitia clientilor atat materia prima, cat si servicii de instalare, ii sfatuiesc pe cei interesati de costul microcimentului sa ceara o oferta personalizata.

Pentru a primi o cotatie realista de pret sunt necesare doar cateva detalii referitoare la proiect. Vor fi de ajutor informatii precum:

  • pe ce fel de suprafata va fi aplicat microciment (beton, gresie, mobila etc.);
  • daca proiectul presupune aplicarea pe pardoseli sau pereti;
  • daca amenajarea se face in exterior sau interior;
  • care este dimensiunea suprafetei;
  • care este starea suprafetei (daca este deteriorata, denivelata, rigida sau fina).

Factorii care influenteaza pretul microcimentului

Aplicarea microcimentului de la SP House World este un proces manual, care implica montajul mai multor straturi de material. Pretul pe metru patrat al microcimentului se stabileste pentru fiecare proiect, in functie de caracteristicile sale, printre care:

  • complexitatea proiectului – atunci cand se instaleaza microciment in zone cu dimensiuni foarte reduse (pardoseli pentru dusuri, in jurul niselor etc), este necesar un montaj la care trebuie sa se acorde atentie sporita la detalii, iar intervalul de pret va creste in raport cu timpul necesar pentru instalare si cu complexitatea lucrarii;
  • dimensiunea suprafetei – contrar asteptarilor, suprafetele mai mari, de exemplu pardoseli generoase, implica un cost mai mic raportat la metrul patrat de microciment, datorita faptului ca microcimentul se aplica in strat continuu si nu este nevoie de operatiuni numeroase pentru inceperea lucrarii;
  • dimensiunea panourilor de microciment – in mod similar cu cazul anterior, panourile mai mari, cu mai putine imbinari si colturi, presupun un pret mai mic al metrului patrat de microciment;
  • felul in care se prezinta suprafata pe care se aplica microciment – aplicarea microcimentului pe o suprafata fina si rigida, care nu necesita pregatire riguroasa, implica un cost mai redus, in comparatie cu suprafetele neregulate (in general pardoseli) sau predispuse la fisurare, care implica montarea unui numar mai mare de straturi de material, caz in care este vorba si de un pret mai ridicat;
  • locul in care se aplica microciment – aplicarea microcimentului pe pardoseli se face intr-un timp mai scurt, in comparatie cu lucrarile de aplicare pe pereti, deoarece materialul se distribuie mult mai usor, iar rezultatul este un cost mai redus al microcimentului pentru pardoseli.

Cunoscand toate aceste informatii, cei care doresc sa apeleze la o astfel de solutie pentru pardoseli sau orice alt tip de suprafata se pot adresa unei companii specializate in acest sens. SP House World utilizeaza unul dintre cele mai bune tipuri de microciment de pe piata de profil, creat de Topcret, companie cu peste 20 de ani de experienta in domeniu. Pentru o oferta de pret microciment, specialistii SP House World pot fi contactati prin intermediul formularului special de pe site sau telefonic.