Bucuresti

Care sunt avantajele unei nunți restrânse?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
41

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Pentru orice eveniment important din viața noastră trebuie să ținem cont și de condițiile actuale de trai. Acum este momentul potrivit în care poți organiza o nuntă mica. O nuntă restrânsă este soluția ideală pentru mirii care nu vor să mai amâne acest moment important din viața lor din cauza pandemieii și care își doresc o petrecere restrânsă, această perioadă este cea mai potrivită pentru căsătorie și nuntă.

O tradiție moștenită de ani de zile te face să te gândești instant când auzi cuvântul nuntă la ceva fastuos, cu multă lume, pompos și extravagant. Cu toate acestea, există și cupluri pentru care nuntă are alte conotații și care vor să aibă invitați numai rudele și prietenii apropiați. Pentru ei, acum este momentul perfect să organizeze o astfel de nuntă, air pentru cei care-și doreau o nuntă fastuoasă este timpul să-și reorganizeze planurile.

Iată care sunt avantajele unei nunții mici:

Bugetul redus

Este un lucru cât se poate de clar că pentru o nuntă mica bugetul va fi mult mai redus decât în cazul unei nunți cu mulți invitați. Numai în ceea ce privește meniurile și băuturile vor fi lucruri care vor contribui la economisirea unor bani. De asemenea, ține cont și de faptul că vei invita numai oameni apropiați, pe care te poți baza, iar astfel nu există riscul să rămâi cu mâncare și băutură plătită și necunoscută.

Atmosferă caldă și destinsă

Atunci când ești înjurat numai de oameni dragi și cunoscuți și atmosfera este mult mai plăcută. În preajmă lor nu trebuie să vă formalizați, ci puteți fi voi înșivă, să vă distrați și să vă bucurați din plin de toate momentele nunții.

Învitați puțini, mulțumiri multe

La o nuntă restrânsă, unde toți invitații se cunosc între ei, aceștia se bucură pentru voi și de petrecerea voastră. Oamenii dragi pun în prim plan sentimentele voastre, simțurile voastre și se gândesc mai puțin la ei. Practic, o nuntă mica este compusă din miri care se iubesc și din invitații ideali, cei care sunt mereu aproape de ei și care se bucură de petrecerea dată în cinstea iubirii voastre.

Organizarea simplă și ușoară a nunții

Cu o nuntă mica spui adio stresului și grijilor care privesc organizarea ei. O nuntă mica se realizează în timp utili, chiar și într-o lună, deoarece în astfel de cazuri este mult mai ușor de găsit locația, cea de care depinde mereu data la care este organizat evenimentul. De asemenea, aranjamentele florale, buchete de trandafiri spectaculoase și buchetul de mireasă pot fi realizate foarte repede de o florărie cu experiență cum este Maison D`Or.

Autor