Bucuresti

Care sunt inovațiile tehnologice care îi ajută pe bucureșteni să acceseze mai repede soluții de finanțare?

Care sunt inovațiile tehnologice care îi ajută pe bucureșteni să acceseze mai repede soluții de finanțare?

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
189

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Te gândești să începi o afacere sau administrezi deja o companie? Atunci cu siguranță cauți soluții pentru acoperirea investițiilor și a cheltuielilor.

Top 6 surse de finanțare accesibile pentru inițierea sau dezvoltarea business-ului tău


Din fericire, există câteva soluții credibile prin care poți obține resursele financiare necesare planurilor personale. Care sunt acestea?

  • Credit de nevoi personale

Creditul de nevoi personale
reprezintă cea mai solicitată modalitate de a obține finanțare pentru proiectele personale. Acest pas înseamnă să împrumuți o sumă de bani destinată fie achizițiilor mari, pentru rezolvarea problemelor financiare, fie pentru a suplimenta bani în cazul în care economiile nu ajung sau nu există alte surse de împrumut disponibile în acel moment.

Care sunt acele situații în care este recomandat creditul de nevoi personale? Plata datoriilor, finanțare pentru renovarea imobilului, cheltuieli urgente neprevăzute, o achiziție importantă. Creditele online au devenit o soluție accesibilă și confortabilă, care îți salvează timpul petrecut la diverse ghișee. Ai nevoie doar de cartea de identitate, iar daca cererea de credit este aprobata, semnezi contractul cu semnatura electronica si ai banii in cont in cateva minute.

  • Microfinanțare

Pachetele de finanțare a instituțiilor mici și mijlocii sunt oferite de instituțiile financiare nebancare. Pachetele de microcredite sunt dedicate următoarelor categorii: societăților proaspăt înființate și celor care nu pot contract alte împrumuturi. Microcreditele sunt concepute pentru cheltuielile către bugetul de stat, plăți cu angajații sau furnizorii, etc.

  • Fonduri nerambursabile

Este vorba despre acele surse de finanțare care nu implică obligația de a restitui banii primiți, dar poate dura destul de mult până intri în posesia sumei solicitate.

  • Crowdfunding

Pe scurt este vorba despre o finanțare din partea unor persoane fizice sau juridice, prin intermediul unor platforme dedicate. Aici ai posibilitatea de a-ți prezenta afacerea pe care o ai în plan și să încerci să atragi investitori. Aceștia primesc acțiuni sau părți sociale în schimbul sumelor.

  • Business Angels

Aceasta reprezintă o sursă de finanțare utilă mai ales în cazul business-urilor cu potențial sigur de dezvoltare, pentru care se caută investitori cu experiență. Aceștia oferă finanțare și sugestii de specialitate, care pot participa la consolidarea afacerii.

  • Amânări de plată

Amânările de plată nu implică nici o cheltuială suplimentară, dar oferă o soluție ideală pentru îmbunătățirea situației financiare și acoperirea anumitor cheltuieli, cel puțin pentru viitorul apropiat.

Soluțiile de finanțare actuale se pliază pe nevoile pieței. Astfel, nu îți va fi dificil să găsești suportul necesar prin care să dai startul unui business, să îl dezvolți sau să îl salvezi în cazul unui impas.