Bucuresti

Care sunt motivele pentru care sa alegi case modulare la cheie?

Care sunt motivele pentru care sa alegi case modulare la cheie?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
84

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Una dintre dorintele romanilor, care s-a conturat si mai mult dupa perioada de pandemie, este aceea de a locui la casa. O casa cu o curte cat de mica este dorinta multor oameni, dar preturile de pe piata imobiliara ii fac pe multi sa ramana numai la stadiul de dorinta. Cei care detin insa un teren pe care se poate construi si care sunt dispusi sa se mute acolo, pot obtine casa la care viseaza mult mai ieftin si mai rapid, daca aleg o casa modulara. O astfel de casa poate fi realizata din diferite materiale – lemn, otel, beton – si poate fi cumparata in orice stadiu, de la ridicarea structurii, pana la cheie.

Ce presupune o casa modulara la cheie?


La fel ca oricare alta casa, casele modulare pot fi predate in orice stadiu al constructiei, in functie de preferintele cumparatorilor. Acestia pot opta ca noua casa sa fie numai asamblata de constructorul specializat, iar de restul lucrarilor – realizarea instalatiilor electrice si finisajele interioare si/sau exterioare – sa se ocupe cumparatorul pe cont propriu. Totodata, cei care doresc sa scape de aceasta bataie de cap pot alege case modulare la cheie. Astfel, vor primi casa visurilor lor intr-un timp foarte scurt si cu mai putin stres. Trebuie luat in considerare ca pretul constructiei difera in functie de stadiul acesteia.

De ce sa se aleaga o casa modulara la cheie?


De obicei, constructorii specializati in case modulare prezinta pretul initial al constructiei, care cuprinde fabricarea componentelor si asamblarea acestora la destinatie. Astfel ca orice lucrare suplimentara va creste pretul final al casei. Cu toate acestea, pretul unei case modulare este considerabil mai mic decat in cazul unei case traditionale similare, fiind deci un atu important. De asemenea, timpul de executie si finalizare pentru o casa modulara la cheie este mult mai scurt decat in cazul unei case traditionale. In acest fel, proprietarii unor astfel de case se vor putea muta in casa la care viseaza in numai cateva saptamani.

Casele modulare sunt mai usor de personalizat, fiecare cumparator avand posibilitatea de a-si alege dimensiunea, arhitectura si chiar forma sau numarul de etaje. In plus, aspectul estetic exterior va fi unul placut, deoarece pot fi finisate astfel incat sa nu existe nicio diferenta intre acestea si casele traditionale. Un criteriu specific caselor modulare este posibilitatea de extindere facila a acestora, pe masura ce nevoile de spatiu ale familiei se modifica. Altfel spus, se pot adauga noi spatii, camere sau incaperi, fara a exista nicio problema cu privire la structura de rezistenta.

Casele modulare la cheie se dovedesc a fi o alegere foarte avantajoasa si de durata, care se potriveste perfect in aceste conditii de incertitudini si cresteri de preturi. Daca vrei sa descoperi mai multe idei de case modulare, cei de la SudRezidential iti propun o varietate uriasa de modele.