Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Care sunt preferințele bucureștenilor în materie de decorațiuni interioare?

Care sunt preferințele bucureștenilor în materie de decorațiuni interioare?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
412

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Decorațiunile interioare dau viață încăperilor. De asemenea, felul în care alegi să îți amenajezi spațiul personal exprimă multe despre personalitatea și stilul tău de viață. Cu un buget restrâns și câteva idei creative ai posibilitatea să decorezi locuința simplu, cu bun gust ți mereu diferit.

Decorațiuni interioare ‘’must-have’’ pentru toate stilurile de amenajare


Descoperă câteva sugestii de piese de decor ce completează designul interior și care emană un aer aparte camerelor, fără investiții majore.

  • Covoarele

Covoarele protejează podeaua și asigură camerei un aspect impresionant. De exemplu, dacă mobila ta este prea simplă, atunci alege un covor modern, cu motive bogate, care să atragă atenția. Dacă ai amenajat locuința într-un stil minimalist, cu mobilă monocromatică, poți adăuga o pată de culoare cu ajutorul unui covor abstract.

  • Corpurile de iluminat

Dacă vrei să îmbini estetica și economia de bani, atunci mizează pe corpuri de iluminat cu becuri economice în culori calde, care imită lumina naturală. Totuși, dacă locuința ta este definită de ornamente cu design complex, atunci lumina rece, albă, le va oferi un efect interesant. În schimb, lumina caldă este mai potrivită stilului clasic, vintage, rustic, tradițional.

  • Flori artificiale

O vază elegantă cu un buchet spectaculos de flori artificiale compun un design genial, care va vitaliza încăperea. Cu toții iubim florile proaspete, dar în sezonul rece ne este mai greu să le procurăm. Așadar, menține-ți starea de spirit optimă cu gama de flori artificiale în culori și mărimi diferite. Partea excelentă este aceea că, florile artificiale se integrează perfect la orice stil de amenajare.

  • Decorațiuni hand-made

Ornamentele create de mână au un aer unic, ce conferă unicitate spațiului în care sunt amplasate. Produsele hand-made sunt populare, deoarece se integrează cu brio oricărui tip de design interior. În plus, acestea sunt realizate din materiale calitative, lucru care le transformă într-o investiție elegantă și pentru termen lung.

  • Tapet floral

Printurile florale sunt deosebit de îndrăgite, deoarece imprimă o tușă de rafinament interioarelor amenajate în stil clasic, sau modern. Designerii de interior ne recomandă să personalizăm unul dintre pereții camerei cu un tapet floral, pentru un efect subtil și de impact.

  • Obiecte de decor în forme geometrice

Modelele geometrice sunt asociate interioarelor moderne și personalităților libere. Alege oglinzi de perete sau covoare în forme geometrice pentru un interior inspirat din moda anilor ‘60.

  • Bulinele

Bulinele sunt apreciate încă din perioada de glorie a clasicelor rochii din anii ‘20. Azi, bulinele sunt prezente în majoritatea decorurilor. Investește într-o vază, o pernă și o decorațiune în miniatură cu buline.

Acestea sunt sugestiile designerilor de interior pentru a obține o casă cochetă cu investiții minime. Cum urmează să le pui în valoare, depinde doar de imaginația ta, preferințele particulare și viziunea personală.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro