Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Care e mai sanatos, untul sau margarina?

Care e mai sanatos? UNTUL sau MARGARINA. Ce spun specialistii

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
943

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sandwich-urile sunt de multe ori prezente in meniul nostru – mic dejun, pranz sau doar pentru a consolida o zi grea si obositoare. In viata de zi cu zi, cu toate acestea, rareori s-a pus intrebarea ce e mai bine sa consumam dintre margarina sau unt.

Pentru a sti care dintre cele doua produse este bun pentru sanatate, trebuie sa cunoastem caracteristicile lor, deoarece mesajele populare sunt prea divergente.

Margarina
Margarina este un produs, care contine, fara indoiala colesterol – se face din uleiuri vegetale, ceea ce o face alegerea preferata pentru cei care tin diete.

De regula, margarina este bogata in vitamine – A, D, E, dar acestea se adauga in mod artificial.
Margarina a luat nastere odata cu ideea de a gasi un inlocuitor sanatos pentru unt. Cutiile de ulei vegetal, cu toate acestea, care ne fac sandwich-uri sa aibe un gust mai bun, nu poate fi intotdeauna o alegere potrivita.

Grasimile vegetale, lasate pentru o perioadă de timp, la temperatura camerei, se lichefiaza si se transforma in grasimi trans daunatoare. Grasimea si margarina trans, creste LDL colesterol rau, HDL bun inferior si transforma in mod automat margarina intr-unul dintre produsele cele mai periculoase pentru sanatate.

http://www.matinalul.net

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/