Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Carpat Guard

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Radu de la Afumati, nr. 13 A
Telefon
0213113513, 0799555777
Social links
Categorie
Paza si protectie
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
2306

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Carpat Guard Bucuresti

Firma de paza si protectie Carpat Guard are ca obiectiv sporirea sigurantei dumneavoastra, atat cea personala cat si siguranta bunurilor pe care le aveti in proprietate. Carpat Guard va pune la dispozitie oferte avantajoase, servicii de paza si protectie ale caror preturi sunt extrem de avantajoase.

Va prezentam o oferta unica in piata de servicii de protectie si paza din Romania si anume Sistemul de Alarma Gratuit oferit de catre Carpat Guard. Acest sistem vine intr-un kit standard pentru apartament si nu are nevoie de alte elemente suplimentare pentru a functiona eficient. In cadrul altor spatii, cum ar fi o casa sau o cladire comerciala, trebuie suplimentat numarul de senzori de miscare fata de cel inclus gratuit in pachet. Plata este efectuata doar pentru senzorii suplimentari.

Firma de paza Carpat Guard isi propune sa vina cu o oferta calitativa si accesibila, venind in intampinarea nevoii normale de siguranta a oricarui individ. Aici veti gasi preturi mici si servicii profesionale, alaturi de un personal bine pregatit, care poate face fata oricand situatiilor periculoase si monitorizeaza in permanenta perimetrul casei sau spatiul in care va desfasurati activitatea.

Oferta firmei Carpat Guard include profesionalismul si devotamentul agentilor de paza, ce vine la pachet odata cu plata abonamentului sistemelor de alarma instalate. Astfel, avantajul prezentat in urma achizitiei serviciilor firmei de paza Carpat Guard este sentimentul de siguranta, care astazi este tot mai greu de obtinut.

Misiunea Carpat Guard este aceea de a va face viata mai confortabila si linistita, astfel ca nu scutim niciun efort pentru a va oferi siguranta de care aveti nevoie. Acesta este avantajul de capatai pe care il oferim cu profesionalism si dedicatie, fara sa facem compromisuri. Experienta, dublata de un portofoliu impresionant de clienti si tehnologia de ultima ora, ne recomanda capabili de a face fata tuturor provocarilor. Datorita serviciului on-line de stiri legate de Carpat Guard, aveti acces in permanenta la evenimentele la care firma Carpat Guard participa oferind servicii de paza si protectie.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro