Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Cartea ,,Noua povesti muzicale,, ajunge in toata tara

Cartea NOUA POVESTI MUZICALE ajunge in toata tara. Campanie de donatie a cartii catre toate bibliotecile judetene

Detalii articol

Categorie
Articole arta / cultura
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
675

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Fundatia Calea Victoriei a lansat in luna mai cea de a doua carte scrisa de dirijorul Tiberiu Soare: „Noua povesti muzicale, o incursiune in lumea marilor muzicieni si a muzicii clasice - din Baroc pana in zilele noastre. Aceasta ii urmeaza volumului „Pentru ce mergem la Opera?”, un prim proiect editorial independent al fundatiei, lansat in anul 2014.

„Noua povesti muzicale”, reproduce seria de 9 conferinte sustinuta de dirijorul Tiberiu Soare sub titlul „Vorbe despre Muzica si Muziciei",Fundatia Calea Victoriei fiind prima institutie care a organizat in Bucuresti cursuri despre muzica clasica si despre opera pentru publicul larg.

La mai putin de o luna dupa publicarea cartii ne-am avantat intr-un nou proiect: am inceput sa donam numeroase exemplare ale cartii „Noua povesti muzicale” atat bibliotecilor judetene, cat si universitatilor si liceelor de muzica din intreaga tara.

Ne dorim ca, pe parcursul verii, volumul sa ajunga la toate aceste biblioteci si institutii de invatamant si astfel sa promovam muzica clasica in randul publicului larg si, in special, al tinerilor.

Fara niciun sprijin financiar, dintr-o initiativa pro bono, asiguram saptamanal transportul a cate doua exemplare pentru fiecare dintre aceste biblioteci, urmand sa fie oferite gratuit peste 150 de exemplare doar prin aceasta campanie. In paralel, zeci de carti au ajuns deja, tot ca donatie, in bibliotecile personale ale iubitorilor de muzica - voluntari, bursieri sau colaboratori ai fundatiei.

Pana acum, cartea „Noua povesti muzicale” a sosit la biblioteci scolare, universitare si judetene din: Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Cluj, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Giurgiu, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Satu Mare, Slobozia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Tulcea si Zalau, precum si la o parte din facultatile si liceele de muzica din tara.

Va multumim pentru gestul laudabil de a ne impartasi tainele compozitorilor celebri si de a ne darui doua exemplare din volumul Noua povesti muzicale. ” - Biblioteca Judeteana „Alexandru Odobescu”, Calarasi

Ne bucura gestul dumneavoastra, care vine in completarea colectei de carte din domeniul muzical, foarte solicitata de elevii Liceului de Arte „Regina Maria” si de catre alti cititori interesati.” - Biblioteca Judeteana „Lucian Blaga”, Alba

***
Tiberiu Soare, autorul cartii, nu are niciun beneficiu financiar din proiectul de publicare a cartii in care este implicat pro bono, in beneficiul tinerilor, bibliotecilor si institutiilor culturale sau de invatamant care vor primi cartea gratis.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/