Bucuresti

Cartuse de cerneala Twin Pack Color NR.301XL la preturi de vara

Cartuse de cerneala Twin Pack Color NR.301XL la preturi de vara

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
93

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In general, preturile estivale sunt mai mari. Comerciantii stiu ca vara omul rasufla mai usurat financiar vorbind, fiindca:
- caldura este gratuita, prin urmare cheltuielile legate de incalzirea casei dispar din schema vara
- cu panouri solare montate pe casa si apa calda este gratuita
- se gateste mai putin. Multi mananca salata si branzeturi sau fructe si legume proaspete
- oamenii au strans ban pe ban sa plece in concedii, dar daca se iveste ceva urgent, mai taie din zilele acelea
- vara nu sunt sarbatori religioase, prin urmare nu se fac atat de multe cadouri ca iarna si primavara.

Dar nu toti comerciantii sunt la fel! In timp ce unii tin la pret si din cauza lor cumparatorii fac taierile acelea din zilele de concediu, altii scad ei preturile, sa le faca o bucurie clientilor. Twin Pack Color NR.301XL este disponibil in acest moment la preturi estivale. Pe site-ul magazinului de cartuse originale, Cartushop.ro, unele produse costa si cu 50 % mai putin in acest moment, chiar daca nevoia de imprimanta creste spectaculos vara.

De ce oare se foloseste atat de mult imprimanta vara?

- oamenii isi rezerva biletele de avion online, sa nu mai faca drumui inutile la agentii. Pe adresa de e-mail primesc biletele respective in format online. Uneori si rezervarile la hotelurile din afara se fac la fel, iar clientului i se trimite dovada ca a achitat in avans 20% sau 30% din contravaloarea cazarii. Omul prevazator nu se limiteaza sa faca o poza de pe aceste documente cu telefonul mobil, ci le ia si in fomat tiparit. Ideal este sa le aiba si in telefon, da si in geanta. Este posibil ca in momentul in care se verifica biletele sa li se inchida sau sa li se viruseze telefonul. Ce fac? Cum dovedesc ca biletele de avion au fost platite? Oamenii care pleaca in excursii obisnuiesc sa printeze si harta statiunii respective, informatii despre obiectivele turistice din zona, diferite adrese, feluri de mancare treditionale.

- este vremea lucrarilor pentru obtinerea gradului didactic I. Au cel putin 100 de pagini si contin imagini, scheme si tabele, de aceea este bine sa fie un cartus original color la domiciliu. Cele 100 de pagini vor fi printate de 3 ori, fiindca lucrarea de grad se depune in trei exemplare.

- studentii termina facultatea, masteratul sau doctoratul si pe langa examenele scrise au de realizat lucrari de licenta, de dizertatie si de doctorat.

- se fac inscrieri la scoli si la gradinite si este nevoie de multe documente. De ce sa nu fie dosarul pus in ordine de acasa si grijile sa fie complet anulate, prin acest mod simplu si eficient de a rezolva lucrurile? Cand persoana in cauza este stresata si asteapta mult se intampla sa piarda acte importante, iar situatia se complica. In loc sa se incadreze in timp, trebuie sa urgenteze obtinerea noilor acte in locul celor pierdute. In aceasta perioada nu este indicat sub nicio forma pierderea certificatul de nastere al copilului sau a cartii de identitate.

Iata de ce este mult mai simplu sa cumpere fiecare o imprimanta de calitate sau o multifunctionala (printeaza, scaneaza si tipareste documente) in loc sa se duci la centru de printare. Sunt sate in care nu exista un centru de printat documente. Tocmai la Primarie se pot xeroxa, imprima sau scana documente, dar nu lumea nu se poate duce la aceasta institutie ca la un centru de printat, fiindca de regula functionarii ajuta cu documentele care sunt folosesite acolo. Primaria se afla la 4 kilometri de anumite case. Persoanele mai in varsta sau bolnave nu pot merge atata drum pe jos. O alta varianta? Primul oras care se afla la 10 kilometri.

Trebuie sa se parcurga 20 de kilometri pentru punerea la punct a dosarului de care este neaparata nevoie pentru a beneficia de anumite drepturi. O ora dus, o ora intors, in cazul fericit in care persoana in cauza se duce cu masina personala ( uneori se lucreaza la sistemul de canalizare si sunt restrictii), plus costul copiilor si printurilor, toate acestea constientizeaza oamenii despre necesitatea cumpararii unei imprimante. La toate aceste inconveniente se adauga caldura infernala care este suportata vara pentru tiparirea a doua-trei pagini sau xeroxarea lor.

Imprimanta de la domiciliu poate fi mereu functionala daca toate cumparaturile sunt facute de pe site-ul magazinului Cartushop.ro. Avantajele pe care le ofera acest furnizor se regasesc mai jos:
- cumparaturile se fac de acasa, fara deplasare si cheltuieli in plus.
- magazinul are tot timpul in stoc cartuse pentru orice imprimanta.
- marfa este livrata la adresa precizata cat mai repede. Se poate calcula in asa fel, incat inainte cu o zi de terminarea definitiva a cartusului sa soseasca masina cu marfa.
- aceeasi masina care aduce cartusul original color, hartie de calitate pentru copiatoare, instrumente de scris, instrumente arhivare documente si agende, preia si cartusele folosite de la firma clientului sau de la domiciliul acestuia.

Acest lucru inseamna enorm pentru cumparatorii responsabili fata de mediu! Se stie ca in cartus sunt urme de plumb si de cerneluri si nu este de dorit sa ajunga pe pamant, de aceea usurarea este maxima cand cineva se ofera sa le preia. Nu sunt aruncate pe primul loc viran sau in primul rau, ci se depoziteaza la loc sigur, sa nu polueze.

Cartushop este magazinul care pune interesele si nevoile clientilor in centrul intregii sale activitati de aceea conduce in topul furnizorilor de cartuse originale. Se ofera asitenta tehnica pentru montarea consumabilelor in dispozitive, telefonic si gratuit.