Bucuresti

Casa De Sanatate Dragomir

Detalii centru medical/policlinica

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Bulevardul Sincai Gheorghe, nr. 9, bl. 3, sc. B, et. 1, ap. 7
Telefon
0213317641, 0744284618
Web
http://casadesanatate.ro
Social links
Categorie
Centre medicale / Policlinici
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
3086

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru medical/policlinica

Casa De Sanatate Dragomir Bucuresti

Casa de Sanatate Dragomir a fost infiintata in anul 2000 de profesorul Cristian Dragomir, specialist in balneofizioterapie, masaj, reflexoterapie si terapii naturale, apiterapeut de exceptie, membru al Asociatiei Internationale de Apicultura (Apimondia), din dorinta de a impartasi din experienta acumulata in peste douazeci de ani de practica, invatamant si cercetare.

Specialistii nostri ofera servicii in domeniul sanatatii, intretinerii si esteticii, tuturor persoanelor interesate de mentinerea sanatatii si frumusetii, atat fizic, cat si psihic, conform principiului latin „Mens sana in corpore sano" – prin intermediul unui concept propriu, Terapia Dragomir.

Aceasta reprezinta raspunsul perfect la problemele omului modern, prin utilizarea de remedii naturale, in cadrul unui tratament personalizat, bazat pe o experienta remarcabila in domeniu, la un standard de calitate superior, cu rezultate foarte bune, chiar si in cele mai dificile cazuri.

Casa de Sanatate Dragomir acreditata si licentiata national, reprezinta unul dintre cele mai importante centre din Romania pentru formarea si perfectionarea de noi specialisti in masaj, reflexoterapie si fizioterapie, prin Scoala de Masaj Dragomir. Impreuna ne ingrijim de sanatatea, frumusetea si vitalitatea ta!

Orar centru medical/policlinica

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Filtre centru medical/policlinica

Masaj terapeutic: Masaj anticelulitic, Masaj terapeutic, Reflexoterapie