Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Casa Funerara Eva

Detalii firma

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Calea Serban Voda, nr. 270
Telefon
0765059580, 0784422555
Social links
Categorie
Firme pompe funebre
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2814

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Casa Funerara Eva - servicii funerare complete

Casa Funerara Eva este o societate cu capital privat avand ca obiect de activitate domeniul serviciilor funerare. Experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor funerare o punem in slujba dumneavoastra pentru a va ajuta sa treceti prin momentele dramatice ale vietii dumneavoastra. Ceea ce ne caracterizeaza este profesionalismul cu care ne punem la dispozitia clientului cat si gama completa de servicii funerare necesara pentru buna desfasurare a unei inmormantari.

Pierderea unei persoane dragi este intotdeauna prilej de mare tristete. In clipe de tristete si durere firma noastra de pompe funebre va ofera servicii funerare de calitate, prestate cu bun simt si discretie de catre echipa noastra de profesionisti, mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra Va punem la dispozitie toata competenta si experianta noastra in domeniu. Casa Funerara Eva comercializeaza o gama diversificata de sicrie (sicrie de brad, molid, stejar, mahon, fag) si accesorii necesare evenimentelor funerare (manere sicriu, lenjerie sicriu, perna sicriu, crucifixe, batiste, lumanari, doliu usa, candele, felinare, fotoceramica, cruci lemn/marmura/granit).

Societatea noastra de pompe funebre in urma solicitarii dumneavoastra preia toate sarcinile aferente ceremoniei de inmormantare, punand la dispozitia familiei un set de produse si servicii funerare specifice unui astfel de eveniment: medic constator al decesului, obtinerea certificatului de deces, sicriu, cruce, batiste, prosoape, urne, coroane, aranjamente florare, lumanari, coliva, colaci si masini funerare pentru transportul decedatului, asiguram documentatia necesara obtinerii ajutorului de innormantare.

Societatea noastra ofera consiliere gratuita cu privire la pasii care trebuie urmati in realizarea formalitatilor si in respectarea traditiilor crestinesti in vederea organizarii unei inmormantari. In urma apelului telefonic ne deplasam la adrea indicata in maxim 1 ora pentru a va indruma ce trebuie sa faceti pentru a organiza o inmormantare. Suntem la dispozitia dumneavoastra 7 zile din 7, inclusiv in zilele de sarbatoare. Puteti apela la noi non-stop.

Orar firma

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro