Bucuresti

Casa ideală are acoperiş din ţiglă metalică

Casa ideală are acoperiş din ţiglă metalică

Detalii articol

Web
https://www.acoperisuri-mihu.ro
Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
894

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Tipul de material de acoperiș pe care îl alegi pentru casa ta este foarte important și formează întreaga structură a casei.

Dacă dorești un acoperiș care să susțină condițiile meteorologice extreme, atunci cea mai bună opțiune este acoperirea cu țiglă metalică. Aceasta poate fi obținută cu ușurință de la orice magazin local de profil. Pentru tigla metalica in Suceava, Acoperișuri MIHU din Ipotești poate fi partenerul ideal pentru a-ți furniza materiale de calitate pentru un acoperiș durabil.

Lucrul cu acoperișul metalic este critic și cei mai buni profesioniști ar trebui să fie aleși pentru această lucrare. Sunt necesare instrumente și materiale adecvate pentru a acoperi corect o locuință.

Aceste acoperișuri sunt disponibile într-o varietate de culori și dimensiuni și poți alege una care se potrivește cel mai bine cu restul casei tale.

Țigla metalică dispune de foarte multe avantaje, iar câteva dintre acestea ar putea fi:

1. Se potrivește cu toate stilurile de casă.

În trecut, oamenii credeau că doar clădirile comerciale, cum ar fi depozitele sau fabricile de producție se puteau acoperi cu acest material. Din fericire, există multe opțiuni din care se poate alege pentru a găsi un model de țiglă metalică care să se potrivească cu stilul casei tale.

2. Are o durată de viață îndelungată

Acoperișurile metalice durează cu ușurință o perioadă de câteva zeci de ani. Această perioadă este destul de impresionantă, având în vedere faptul că multe alte opțiuni de materiale pentru acoperiș durează doar 10-15 ani.

3. Poate economisi bani pe termen lung.

Deși deseori costă mai mult inițial, economiile pe termen lung sunt semnificative. Proprietarii de case nu trebuie să își facă griji cu privire la reparațiile și înlocuirea acoperișurilor, la fel ca în cazul șindrilelor tradiționale de asfalt.

4. Este eficientă din punct de vedere energetic.


Unul dintre cele mai mari avantaje prin care țigla metalică poate salva banii proprietarilor este scăderea facturilor la electricitate. În timpul verii, facturile la energie pot scădea cu până la 30% datorită utilizării a mai puțin aer condiționat. De asemenea, facturile la energie pot scădea cu 10% în lunile mai reci.

5. Este rezistentă la vânt.


Panourile de țiglă metalică sunt asamblate într-un model intercalat, care este ideal pentru zonele cu vânt puternic. Acest lucru înseamnă mai puține șanse de deteriorare și cel mai puțin probabil este faptul că proprietarii de case vor avea nevoie de o reparație costisitoare.

6. Nu ia foc.


Deoarece sunt inflamabile, alte materiale de acoperiș sunt vinovate de contribuția la răspândirea incendiilor la domiciliu și în vecinătate.
Acoperișurile metalice opresc focul.

7. Este ușoară.


Greutatea mai ușoară a țiglei metalice înseamnă că mai puțină presiune este pusă pe sistemul structural al unei case.

8. Este reciclabilă.


Chiar și după 40- 60 de ani în vârful unei case, materialul se poate recicla.

9. Adaugă valoare unei case.


Cumpărătorii de bunuri imobiliare recunosc valoarea economică a acoperișurilor metalice și sunt dispuși să plătească pentru aceasta. Unele rapoarte susțin că până la 60% din costul instalării noului acoperiș poate fi adăugat direct la valoarea proprietății.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari