Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Casele pe structură de lemn - întrebări și răspunsuri

Casele pe structură de lemn - întrebări și răspunsuri

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
297

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Mai accesibile decât casele tradiționale, oferind o soluție personalizată, eficiente din punct de vedere energetic, casele prefabricate sunt tot mai populare în țara noastră. Tot mai mulți români le aleg grație avantajelor - livrare si executie rapida (câteva zile), posibilitatea de montaj in regie proprie și o multime de planuri de casă gata făcute.

În esență, casele prefabricate sunt case care sunt construite într-o hală înainte de a fi expediate la un șantier, în bucăți, unde sunt apoi asamblate la fața locului în câteva zile. Acestea respectă normele europene și naționale în ce privește securitatea, eficiența si izolația. Acest lucru le face o formă larg acceptată de construcție nouă, potrivită oriunde. Pentru proiecte rapide și de calitate de case, descoperă la casa-ieftina.ro soluția ideală pentru tine. Ai un design modern, materiale de calitate, iar o echipă întreagă de experți îți stă la dispoziție pentru consiliere și asistență.

Este suficient de solidă o astfel de casă de lemn?


Casa este construita dupa un proiect bine calculat iar structura de rezistenta este gandita de un inginer de structuri, pentru fiecare casa individual. La primul cutremur mai serios multe din casele de zidarie vor cadea, insa cele din lemn corect construite vor rezista, datorita elasticitatii lor.

Exista pericol de incendiu în cazul acestor case de lemn?


Cu siguranta nu mai mare decat in cazul caselor traditionale deoarece lemnul este tratat cu solutii de ignifugare. In plus, datorita montarii placilor din gipscarton la interiorul peretilor, focul nu poate ajunge la structura de lemn din pereti. De asemenea instalatia electrica se monteaza in tub metalic ignifug.

De ce să alegi o casă pe structură de lemn si nu o casa din zidarie?


Pentru ca este naturala si te vei simti bine in ea. Folosim preponderent materiale naturale la toate etapele constructiei.

  • Izolatie termica superioara – izolare superioara cu celuloza ecologica – cel mai performant material izolator la ora actuala.
  • Protectie fonica ridicata – datorita stratului gros de izolatie.
  • Spatiu util interior mai mare cu 15% fata de casele din zidarie, peretii fiind de doua ori mai subtiri.
  • Timp foarte scurt de executie – de pana la 8 ori mai redus decat in cazul zidariei.
  • Rezistenta seismica sporita – lemnul confera elasticitate structurala.
  • Costuri reduse cu pana la 30% – fata de casele din zidarie.


Care este timpul de finalizare a unei case pe structură de lemn?


Pentru Kitul de casa termenul de executie este intre 4 si 14 zile de la definitivaea tuturor detaliilor iar montajul la locatie este intre 3 si 7 zile. In functie de optionalele alese, timpul de montaj se va prelungi corespunzator.

Cât de bine sunt izolate aceste case?


Casele noastre beneficiaza de o izolatie premium:

  • Peretii au 2 straturi de placi izolatoare care totalizeaza 3 cm, se pompeaza 14 cm de celuloza ecologica in miezul lor iar fatada se placheaza cu un strat de 10 cm de vata bazaltica tencuibila, rezultand un strat total de 27 cm de izolatie PREMIUM – o casa care nu pierde energie aproape deloc.
  • La tavane se monteaza izolatie de 30 cm – celuloza ecologica.
  • Ferestrele au sticla termopan in trei straturi.


Care este durata de viață a unei astfel de construcții?Durata medie de exploatare este de 100 ani, insa practica ne dovedeste ca exista case de lemn construite pe acest sistem constructiv de peste 200 ani in SUA , cu lemnul netratat, care si acum sunt functionale. De asemenea avem exemple de constructii de lemn in Maramures de sute de ani care inca sunt in picioare.

Lemnul nu poate fi degradat în timp sau atacat de insecte?


De la inceput, se foloseste lemn selectionat, de calitate. Pentru a elimina orice pericol, inainte de punerea in opera lemnul se trateaza cu o substanta polivalenta, antiinsecte, antimucegai si antifungii.

Îmbinările lemnului vor rezista în timp? Nu se vor mișca, nu vor scârțâi?


Imbinarile se fac cu cuie speciale striate sau rasucite aplicate cu pistolul pneumatic iar zonele de intersectie sunt dublate de piese metalice (coltare de sarcina grea), pentru a preveni aceste situatii. Planseele si sarpantele se executa cu tehnologia Mitek – sudura in lemn, cea mai avansata tehnologie de a imbina lemnul.


Acest sistem constructiv este nou apărut pe piață?


Dimpotriva, este foarte raspandit. Peste 85% din casele din Statele Unite ale Americii si Canada sunt construite pe structura din lemn si multe din ele dateaza din anul 1800 si sunt locuibile si azi.


Descoperă aici configuratorul de case și ofertele lunii la Casa-ieftina.ro!

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro