Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Casele prefabricate - o alternativă mai avantajoasă la casele clasice

Casele prefabricate - o alternativă mai avantajoasă la casele clasice

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
483

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Doresti sa ai propria ta locuinta? Afla recomandarea zilei si descopera avantajele caselor prefabricate de la Casa-ieftina.ro:

Principalul avantaj pe care casele prefabricate îl au în fața construcțiilor clasice din zidărie și beton este evident prețul. Desigur mulți vor argumenta că un preț mic este egal cu o construcție de calitate îndoielnică, însă acest lucru nu este neapărat adevărat. O casă prefabricată, din materiale de calitate și cu o execuție ireproșabilă poate concura oricând cu o casă din beton sau cărămidă.

Spre deosebire de părerea majorității, casele prefabricate nu au apărut ieri-alaltăieri, ci se găsesc pe piață de ani buni, cu o istorie de aproape 200 de ani în Statele Unite ale Americii. Ce-i drept, la noi au apărut mai târziu, însă asta nu înseamnă că am luat-o de la zero, ci producătorii de case prefabricate din România au profitat de toate îmbunătățirile aduse în timp acestui tip de construcție.

Prețul, după cum am menționat, este un avantaj semnificativ al caselor prefabricate, însă nu și singurul. Mai jos vei găsi alte trei avantaje ale acestor construcții dacă alegi casa-ieftina.ro
  1. Livrare și execuție într-un timp foarte scurt – datorită naturii ei, o casă prefabricată se poate ridica în mai puțin de o săptămână. Da, ai citit corect – o săptămână! Montarea unei case prefabricate este un proces rapid și simplu, dacă ai o echipă de profesioniști și componente de calitate, executate cu atenție. Și asta este exact ceea ce îți oferă Casa Ieftina – profesionalism și standarde înalte de calitate. Mai mult de atât, mulțumită caselor care sunt permanent în stoc, acestea se livrează în 48 de ore de la semnarea contractului. Da, ai citit corect din nou – 48 de ore!
  2. Posibilitatea achiziționării kitului de casă – vrei să îți construiești singur casa? Nimic mai simplu: comandă doar kitul și pune-te pe treabă! Componentele prefabricate vor ajunge la tine în intervalul de timp promis, acesta este un fapt pe care poți să te bazezi. Dacă ai emoții în privința montajului, nu trebuie să îți faci griji deoarece tehnicienii casa-ieftina.ro te vor îndruma și îți vor oferi asistență pe întreaga durată a proiectului.
  3. O bogată varietate de planuri de casă – realizate de ingineri cu ani buni de experiență în domeniu, cele 10 variante de planuri ale casei sunt menite să vină în întâmpinarea unui număr mare de nevoi și preferințe. Astfel poți alege un plan cu două sau trei camere, un plan cu cămară sau spațiu tehnic, un plan open space cu bucătărie plus living, sau un plan cu bucătăria separată de living – toate având același preț. Dacă totuși nu îți regăsești ideile în nici una dintre variante, Casa Ieftină este gata să realizeze construcția după planul tău, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu echipa de specialiști pentru a pune la punct detaliile.

Vorbeam la început de prețul accesibil al caselor prefabricate, însă cât de accesibil este acest preț de fapt? Dacă vrei să afli la cât se ridică costul unei astfel de case și dacă se încadrează în bugetul tău, ”joacă-te” puțin cu configuratorul de preț – aici poți vedea costul separat pentru fiecare element al construcției și poți primi oferta pe loc.

Sursa foto: casa-ieftina.ro

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro