Bucuresti

Cât este normal să pierzi la aparate?

Cât este normal să pierzi la aparate?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
95

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Oricând de trist este, de cele mai multe se întâmplă să se piardă sume considerabile la aparate și au pățit-o chiar și profesioniștii în domeniu. Oricât de bine te-ai pricepe și oricâte calcule ai face, folosind cele mai sofisticate formule sau strategii, tot se mai întâmplă să dai gres și să nu îți iasă miza.

Am pregătit mai jos câteva variante de bariere pe care ți le poți seta atunci când simți că ai vrea să mai dai o șansă, dar știi că suma pierduta devine cam greu de digerat și de asumat. Dacă dorești să îți definești un standard pentru tine, pe care să îl aplici în jocurile online la care participi cu drag și de plăcere, atunci ai mai jos trei exemple.

Citește și: Cum sa castigi la pacanele
1. 10% din salariu
Varianta aceasta este cea mai simplă, pentru că folosește un calcul matematic. Pentru un om cu venituri modeste, cred că cea mai realistă sumă, pe care o poți juca și pe care ar fi bine să o ai în minte dacă nu vrei să cazi pradă jocurilor de noroc și să intri în datorii, ar fi 10% din cât câștigi lunar. Astfel, la un venit de 5000 RON, nu este o tragedie să joci 500 RON în fiecare luna, adică 6000 RON pe an. Chiar și dacă i-ai pierdut din diverse motive, valorează mai puțin decât un concediu și poți trăi cu un așa sacrificiu. Să sperăm că nu vei fi așa ghinionist, dar dacă aparatele sunt pasiunea ta, atunci merită 6000 RON pe an.
2. Mai puțin decât ultima dată când ai jucat
O altă variantă este să încerci să te apropii de ultima sumă pierdută. Cred că fiecare învață pas cu pas și chiar și acceptarea pierderilor ar trebui făcută asumat, din aproape în aproape. Dacă luna trecută ai pierdut cei 500 RON jucați, și acum ajungi la 450 RON pentru că ai mai băgat o miză necâștigătoare, poate ar fi cazul să te oprești și să mai încerci luna viitoare. Dacă ai puțin timp și răbdare, poți face o retrospectivă la pierderile precedente și la pașii greșiți pe care i-ai făcut când ai ales mizele și echipele. Învățând din greșeli te poți perfecționa, însă dacă sari de la o greșeală mică la o adevărată gafă, înseamnă că nici macar nu ai realizat cât ai pierdut ultima oară.
3. Nu mai mult decât ai investit în ultimele 2 luni
Să zicem că ai făcut o eroare din neatenție și s-a întâmplat să pierzi mai mult luna aceasta decât luna trecută. Cu toate acestea, știi că a fost o eroare pentru că ai uitat să verifici un factor și de obicei ții cont de el înainte de a face o selecție. Aruncă un ochi pe pierderile din ultimele 2 luni și economiile pe care le mai ai, iar dacă vezi că nu îți mai permite bugetul, oprește-te pentru o perioadă. E important să joci de plăcere și e normal să mai și pierzi, însă ar trebui să ai grija să pierzi suficient cât să nu îți faci datorii sau să îți irosești economiile.