Bucuresti

Cat te costa o casa langa Bucuresti?

Cat te costa o casa langa Bucuresti?

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
316

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Case de vanzare langa Bucuresti, cu preturi pentru toate bugetele

Cauti intimitate, liniste si posibilitatea de a petrece timp de calitate intr-un cadru natural, departe de agitatia orasului? Daca raspunsul este pozitiv, poti lua in calcul achizitionarea unei case langa Bucuresti. Nu vei avea parte doar de avantajele mentionate anterior, ci si de multe alte beneficii, printre care si pretul mult mai avantajos, in comparatie cu o casa aflata in Bucuresti.

Desi pare ireal, multi proprietari de apartamente comuniste cu trei sau patru camere cer pentru astfel de locuinte un pret apropiat de cel pe care l-ai plati pe o casa aflata la o distanta mica de Bucuresti, care poate fi parcursa in doar 15 minute cu masina. Diferentele dintre aceste doua tipuri de locuinte sunt numeroase si destul de evidente. O casa noua dintr-un complex rezidential are o suprafata mult mai generoasa, vine la pachet cu gradina proprie si este amplasata departe de zonele ingropate in zgomot si inconjurate de beton, caracteristice cartierelor aglomerate din Bucuresti.

Daca esti in cautare de case noi de vanzare langa Bucuresti, ai de ales dintre mai multe tipuri de locuinte, cu preturi care pornesc de la putin peste 100.000 de euro, plus TVA.

Intr-un proiect rezidential modern, o casa confortabila de 107 mp, cu trei camere, loc de parcare si curte generoasa de 88 mp, ajunge la pretul de 106.400 de euro. Daca dispui de un buget ceva mai generos, poti alege o casa pentru care vei plati intre 121.000 si 131.000 de euro, in functie de suprafata. Aceste case au o suprafata mai mare, de 109-121 mp, iar curtea poate sa ajunga si la 175 de mp.

In cazul in care ai o familie numeroasa si ai nevoie de mai mult spatiu, poti opta pentru o casa cu patru camere, cu suprafata de 143 mp, al carei pret porneste de la 163.000 de euro. Pentru o casa extrem de spatioasa, de 170 mp, care dispune de curte de 189 mp, este necesar sa scoti din buzunar o suma mai mare de bani: 231.000 de euro, aceasta fiind cea mai scumpa varianta pusa la dispozitie intr-un proiect rezidential nou, situat in localitatea Frumusani, aflata la sud-est de Bucuresti.

Ce facilitati sunt incluse in pretul caselor de langa Bucuresti?

Confortul sporit al caselor disponibile intr-un proiect rezidential care respecta standarde inalte este redat, printre altele, de calitatea materialelor de constructie utilizate. Daca decizi sa devii proprietarul unei astfel de case dintr-un complex rezidential, nu va mai fi necesar sa investesti in finisaje de calitate superioara sau in amenajarea gradinii, acestea fiind incluse in pretul locuintei.

In afara dotarilor pe care le au aceste case, exista numeroase alte facilitati si avantaje incluse in pretul locuintelor: complex rezidential cu acces limitat si paza asigurata non-stop, suficiente locuri de parcare, acces rapid in Bucuresti, transport privat pus la dispozitia locatarilor, spatii de co-working, acces la piscine si terenuri sportive, locuri de joaca si gradinita pentru copii, spatii verzi, piste de biciclisti si multe altele.

Asadar, daca te gandesti sa iti achizitionezi o casa intr-un complex rezidential de langa Bucuresti, ai in vedere alegerea unui loc care iti ofera un raport excelent calitate-pret, in care poti avea acces la facilitati moderne incluse in pretul locuintei si care iti va oferi conditiile necesare pentru a te simti confortabil si in siguranta acasa.