Bucuresti

Cătina, un aliat de nădejde în sezonul rece

Cătina, un aliat de nădejde în sezonul rece

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
116

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sosirea sezonului rece deși poate reprezenta un motiv de bucurie pentru unii, pentru organismul uman acesta înseamnă de cele mai multe ori o provocare reală. Tranziția dintre sezoane este în general una destul de problematică pentru organism pentru că îl lasă destul de vulnerabil în fața patologiilor. Deși sistemul imunitar este construit pentru a se adapta cu ușurință la noile condiții de mediu, uneori acesta necesită puțin sprijin și din partea noastra.

O modalitate foarte bună prin care putem face acest lucru este printr-o cură de imunizare cu ajutorul plantei minune căreia îi spunem simplu, cătină. Fructele acestei plante sunt un veritabil izvor de sănătate, indiferent de modul în care sunt consumate. Aceste fructe au în interiorul lor o cantitate uriașă de vitamina C (de 10 ori mai mare decât cantitatea ce se regăsește în citrice), astfel că poate fi considerată cu ușurință un aliat al sistemului imunitar în acest sezon.

Cătina este o plantă absolut miraculoasă pentru că fructele încorporează o gamă largă de beneficii la nivelul întregului organism. Dacă dorești să te bucuri de întreg cumulul de beneficii, poți achiziționa cătina foarte simplu de la Nectarcatina.ro, un site conceput special pentru cei care pun preț pe sănătate. Iată câteva detalii care transformă cătina într-un aliat de nădejde în sezonul rece.

Cătina este un susținător activ al sistemului imunitar


Un prim avantaj important adus de către un consum regulat de produse pe bază de cătina este acela că suține activ sistemul imunitar prin cantitatea uriașă de vitamina C care se regăsește în interiorul fructelor. Mai mult decât atât, aceasta are capacitatea de a preveni cu succes racelile de sezon, motiv pentru care aceasta este adesea privită ca un veritabil “vaccin antigripal”. Pentru a avea un sistem imunitar pregătit pentru capriciile sezonului rece, este recomandat să faci o cură de imunizare cu sirop de cătină înainte de sosirea sezonului rece.

Cătina are capacitatea de a ameliora simptomele răcelii


Cătina deși este recunoscută pentru capacitatea sa incredibila de a intări sistemul imunitar și de a ține răcelile de sezon la distanță, aceasta este și un remdiu propriu-zis pentru răceli. Mai precis, cătina poate reduce totodată și intensitatea simptomelor unei răceli care pot fi extrem de neplăcute. Așadar, dacă ai simtpome de răceala, siropul de cătină sau cătina cu miere pot fi cele mai bune medicamente naturale pe care le ai pentru a te pune cât mai curând pe picioare.

Fructele de cătina alungă oboseala


Nu mai reprezintă niciun fel de secret faptul că stilul de viață modern înseamnă multă agitație și oboseala, astfel că adesea ne vedem nevoiți să căutăm soluții prin care să ne putem bucura de un plus de energie și vitalitate. Un lucru mai puțin știut despre cătină sau care adesea este trecut cu vederea este faptul că aceasta reprezintă un energizant natural de excepție. Cătina are în componența sa o varietate largă de microelemente și macroelemente necesare organismului, astfel că este indicat ca această sa fie consumată cu regularitate în oricare dintre formele în care se poate regăsi. Este totuși important de avut în vedere faptul că siropul de cătina este un puternic energizant, de aceea nu este recomandat a se consuma seara.