Bucuresti

Căutați o casă? Găsiți-o pe cea perfectă aici

Căutați o casă? Găsiți-o pe cea perfectă aici

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
314

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă te gândești să cumperi un teren și să ridici o casă, vei constata că este o misiune complicată, care necesită timp, poate chiar ani de zile, și resurse financiare din ce în ce mai mari. Un cămin liniștit este cheia unei vieți armonioase, a unei cariere de succes, a unei familii în care să te simți fericit. De multe ori suntem puși în fața unor alegeri grele în viață, dar poate cea mai importantă este alegerea unei case pentru familie.

Prețurile materialelor de construcții evoluează mereu în sus, mâna de lucru e tot mai scumpă, iar autorizațiile și aprobările necesare unei construcții te pun adeseori în dificultate. De aceea AMS Grand House a decis oferirea de case la cheie pentru viitor, un sistem simplu și fiabil prin care poți cumpăra direct o casă gata construită. Vă putem ajuta să vă îndepliniți visul prezentându-vă cele mai bune case de pe piață.

AMS Grand House Construct din Dambovita Romania detine in acest moment un inventar extins al locuințelor de vânzare într-o gamă largă de puncte de preț și stiluri, toate cu caracteristici și facilități excelente. Aceste case de vânzare în județul Dâmboviţa, Matraca, sunt potrivite pentru familii cu copiii, cupluri la început de drum, seniori care doresc liniștea unui cămin în mijlocul naturii. Dacă optezi pentru o casă deja construită, îți poți configura mai simplu elementele de design interior, alegi mobila și decorațiunile interioare.

Case frumoase de vânzare cu plata jos sau in rate

Unde găsești aceste case la cheie ? La circa 80 de kilometri de București, în judetul Dâmbovița. Frumoasa așezare Matraca este în vecinătatea orașului Târgoviște, o urbe modernă, cu o istorie milenară. Cândva cetate de scaun a Țării Românești, Târgoviște este un oraș plin de viață azi, oferindu-ți o sumedenie de oportunități. Fie că lucrezi de acasă sau dezvolți o afacere în oraș, că ai un job la doar câțiva kilometri de casă, alegerea unei case în Dâmbovița este o idee minunată.

AMS Grand House îți pune la dispoziție case la cheie ieftine cu plata în rate în condiții flexibile. Casele sunt construite din materiale de cea mai bună calitate, într-un stil arhitectural modern, sunt reședințe single, cu curți spațioase și design modern. O casă la cheie înseamnă un avantaj cert, față de șantierul construcției unei noi locuințe.

Ai posibilitatea să alegi din cele 5 case rămase disponibile în acest complex. Totul e la îndemâna ta. Nu te mai agiți cu branșamentele la utilități, căci casele sunt vândute la cheie. Poți alege să achiți un avans sau plătești casa în întregime și te bucuri de personalizarea ei, așa cum dorești. Avem o varietate de produse disponibile pe website-ul nostru care vă vor atrage, fie că este vorba de o casă nouă sau de o proprietate consacrată care necesită unele actualizări.

Ai loc de parcat mașina, curtea te îmbie să te bucuri de relaxare, iar copiii vor fi încântați de spațiile verzi la dispoziția lor. Casa fiind finalizată, nu mai ai probleme cu tot felul de aprobări, documente și acte necesare unei construcții pornite de la zero. Zona e aproape de oraș, îți poți face cumpărăturile imediat, fără să petreci ore în șir în trafic.

Câștigi timp pentru tine și pentru cei dragi,alegând o viață armonioasă, aproape de natură. Lipsa poluării și a aglomerației urbane te vor convinge să alegi una din casele construite în Dâmbovița, de către AMS Grand House. Aici te poți muta aproape imediat, poți alege o casă cu mansardă, cu două sau trei dormitoare încăpătoare, cu terasă, curte și spațiu verde.