Bucuresti

Cauți servicii de protecția muncii? Acum poți face acest lucru și online!

Cauți servicii de protecția muncii? Acum poți face acest lucru și online!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 luna si 3 zile
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
59

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Protecția muncii este catalogată prin lege ca fiind una dintre principalele responsabilități pe care un angajator o are în raport cu personalul său. Aceasta mai este cunoscută și drept Securitate și Sănătate în muncă (SSM) și are ca principal scop asigurarea unui mediu de lucru sigur în care toate riscurile de accidentare sau îmbolnăvire profesională sunt prevenite sau minimizate. Poți beneficia de servicii complete și eficiente apelând la o firmă specializată de Protecția muncii. Solicită oferta Outstand!

Din ce motiv este important să apelezi la servicii de protecția muncii?


LEGEA nr. 319 din 14 iulie 2006 securității și sănătății în muncă cataloghează aceste servicii ca fiind obligatorii pentru orice companie, indiferent de domeniul de activitate. Prin evaluarea corectă a riscurilor și elaborarea unor planuri de acțiune și prevenție eficiente, pericolele la care angajații tăi ar putea fi expuși sunt reduse la minimum.

Totodată, periodic se efectuează controale ITM prin care se verifică măsura în care normele curente de protecția muncii sunt respectate. În cazul în care se depistează nereguli, ești expus la sancțiuni semnificative. Poți evita această situație prin colaborarea cu o firmă de specialitate care să se asigure că totul se desfășoară conform ultimelor actualizări legislative.

Care sunt beneficiile aduse?


Preocuparea ta pentru sănătatea și siguranța angajaților se va reflecta și în nivelul de productivitate al acestora. Un mediu de lucru sigur este propice desfășurării activității la un randament maxim, lucru care va contribui la succesul companiei tale. Cu Outstand ai parte de experiența de peste 15 ani a unor specialiști care știu cu exactitate cum să analizeze și să abordeze o situație în așa fel încât să elimine riscurile.

Mai mult decât atât, poți beneficia de servicii de protecția muncii online, prin intermediul aplicației dezvoltate de Outstand. Fiecare angajat va primi acces la aceasta, unde îi vor fi livrate periodic informații necesare pentru un instructaj eficient și unde va fi supus la sesiuni de verificare a cunoștințelor, în așa fel încât să se stabilească nivelul individual de pregătire în caz de urgență.

Apelează cu încredere la Outstand Solutions!


Outstand deține un portofoliu vast de companii cu care colaborează în vederea asigurării unui cadru optim de lucru din care poți face și tu parte. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de toate serviciile specializate este să soliciți o ofertă direct pe site. Un reprezentant al echipei te va contacta pentru a pune la punct detaliile și a contura o propunere personalizată în baza situației și nevoilor companiei tale. În acest mod ai garanția faptului că te bucuri de o abordare cât se poate de eficientă care va fi implementată într-un timp foarte scurt.

Ia toate măsurile necesare pentru a crea un spațiu de lucru optim pentru angajații tăi cu ajutorul Outstand Solutions!