Bucuresti

Ce ar trebui să scrii pe invitația de botez?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
Digital Metrics
Vizualizari
259

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru mulți părinți, botezul copilului este o ocazie minunată care va fi amintită cu drag și care va rămâne întipărită ani de zile. Este o oportunitate pentru toți cei dragi să-și întâmpine micuțul în biserica creștină, precum și să marcheze începutul relației bebelușului cu nașii aleși care vor juca un rol esențial de-a lungul vieții.

La fel ca multe evenimente majore de viață, este nevoie de ceva planificare pentru a organiza un botez, motiv pentru care CrisiaShop îți oferă o gamă largă de invitații botez 2023. Viața cu un copil este agitată, așa că planificarea unui botez necesită o grămadă de lucruri de care trebuie să ții cont. De aceea, Crisia Shop a pregătit acest ghid simplu de „cum se face”, astfel încât cel puțin proiectarea și scrierea unei invitații perfecte să nu dureze mai mult de câteva minute.

Ce să includeți pe invitația de botez?
Ca și în cazul oricărei invitații, stilul în care este scrisă poate varia de la o persoană la alta și ar trebui să reflecte personalitatea familiei tale. Indiferent dacă preferați o formulare mai tradițională și religioasă, sau ceva dulce, va depinde doar de dvs. ca familie, dar următoarele detalii ar trebuie incluse într-o invitație de botez:

Numele copilului: puteți include fie numele complet al copilului, fie doar prenumele acestuia, dacă ați inclus numele de familie în altă parte.

Numele părinților: asigurați-vă că includeți numele părinților undeva pe invitație pentru a vă asigura că toată lumea știe al cui e cel mic.

Data, ora și locul slujbei de botez. Pe reversul invitației, luați în considerare includerea detaliilor relevante, cum ar fi cea mai apropiată gară sau dacă parcarea este disponibilă pentru a face lucrurile cât mai ușor posibile pentru participanții dvs.

Detalii despre orice festivități care urmează. Dacă vei organiza o petrecere cu băutură sau mâncare după eveniment, atunci asigură-te că oaspeții tăi știu unde va avea loc și ce vei oferi.

Informații RSVP dacă este necesar. Este deosebit de relevant mai ales dacă găzduiești un eveniment după botez, deoarece invitații trebuie informați. Majoritatea includ un număr de telefon sau o adresă de e-mail la care oaspeții pot răspunde.

Informații extra

Nume nașilor. Unele familii aleg să includă numele nașilor aleși în invitație, astfel încât oaspeții să știe cine sunt.

Fotografia cu copilul tău minunat. Multe familii folosesc acest lucru ca pe o oportunitate de a include o fotografie dulce a micuțului lor prețios pentru a o face mai personală, motiv pentru care multe dintre modelele Crisia Shop oferă această opțiune.

Sperăm să vă bucurați de gama noastră de produse de invitații pentru botez. Invitațiile Crisia Shop de botez surprinzător de ieftine sunt disponibile pentru tipărire în orice moment.

Nu uita că la Crisia Shop există foarte multe modele de invitații botez. Ai o gamă variată de unde poți alege. Poți alege modele personalizate sau îți pot crea o invitație pornind de la un tipar/șablon. Tot ce își doresc cei de la Crisia Shop este ca la final clientul să fie mulțumit în totalitate, deoarece este un moment extraordinar din viața lui.

Sursa foto: pixabay.com/ro/illustrations/floare-sucursala-corolla-4874352/