Bucuresti

Ce avantaje poate aduce colaborarea cu psihologul Daniel Ivan

Ce avantaje poate aduce colaborarea cu psihologul Daniel Ivan

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 saptamani si 3 zile
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
435

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Oricare ar fi problemele cu care se confruntă o persoană și oricât ar fi ele de complexe sau dificile, la prima vedere există întotdeauna o soluție sau o abordare care va face ca impasul respectiv să fie trecut, iar zâmbetul, buna dispoziție și fericirea să se reinstaleze în sufletul persoanei încercate. Unii oameni sunt mai puternici, mai experimentați, sau știu să managerieze mai eficient perioada de criză instaurată în sufletul lor. În contrast, altii cad pradă foarte usor angoaselor, fricii, disperării, slăbiciunilor, eșecurilor sau frustrărilor.

Pentru oamenii sensibili, aflați în dificultate, care trec printr-un moment delicat din viața lor, care au nevoie de ajutor, dar nu reușesc să iasă singuri din impas există un psiholog București potrivit, cu experiență, și anume, psihoterapeutul Daniel Ivan.

Cine este Daniel Ivan?


Daniel Ivan este psihoterapeut, hipnoterapeut și psiholog clinician, cu drept de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din România. A urmat studiile Facultății de Psihologie și Științele Educației în cadrul Universității din București, unde a absolvit inclusiv cursurile de masterat. De asemenea, a terminat un stagiu de rezidențiat în cadrul Spitalului de Psihiatrie dr. Constantin Gorgos și a dobândit cunoștințe amănunțite, datorită participărilor periodice la cursuri, workshop-uri, conferințe și a colaborării aprofundate cu diverși specialiști din domeniu, despre terapia individuală, de grup, de cuplu sau cea de familie. Este membru al Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv Comportamentală și al Colegiului Psihologilor din România. Daniel Ivan este și deținătorul propriului cabinet de psihoterapie București.

Ce servicii oferă Daniel Ivan, psiholog din București cu experiență, în cadrul cabinetului de psihoterapie?


Principalele metode terapeutice folosite sunt psihoterapia cognitiv-comportamentală și terapia concentrată pe scheme cognitive, două metode complementare de succes. Asistarea psihologică, adică un serviciu complet, cu ajutorul căruia, psihologul ”creionează” un diagnostic exact care cuprinde evaluarea psihologică, un psihodiagnostic, elementele de psihoterapie, inclusiv optimizare comportamentală precum și cele de dezvoltare personală. Toate aceste acte duc la atingerea scopurilor și a obiectivelor dorite de persoana care caută ajutorul, precum și la materializarea unei vieți pline de sens.

Serviciile de psihoterapie cognitiv-comportamentală sunt un tip de terapie direcționată către rezolvarea punctuală a diferitelor dificultăți, prin înțelegerea problemelor și clarificarea modului de acțiune în prezența anumitor gânduri ori emoții. În cadrul acestui cabinet de psihoterapie București, psihologul oferă un mod de psihoterapie bazată pe dialog și un cadru propice în care poți vorbi deschis despre probleme, emoții și comportamente disfuncționale.

Datorită studiilor absolvite, Daniel Ivan, psiholog din Bucureștide succes, poate ajuta atât cuplurile, cât și familiile care au nevoie de psihoterapie. Psihoterapeutul vă poate consilia să depășiți impasurile care vor fi întâlnite invariabil în viața de cuplu sau cea de familie, vă poate oferi o perspectivă nouă si vă poate ajuta să descoperiți alternative. Acesta va interveni asupra relațiilor disfuncționale pentru a le optimiza, pentru conștientizarea defectelor, deficiențelor și vulnerabilităților, pentru o cunoaștere, precum și pentru o comunicare eficientă de cuplu sau familie.

Unde este situat cabinetul psihologului?


Cabinetul de psihoterapie este localizat în zona Piața Victoriei, pe Șoseaua Nicolae Titulescu, o zonă selectă din centrul Capitalei. Deși este un psiholog stabilit în București, Daniel Ivan se oferă pentru a ajuta un număr cât mai mare de persoane, prin servicii de psihoterapie online. Ședințele online au aceeași durată precum ședințele care au loc în cabinet. Psihoterapia online poate fi la fel de eficientă precum cea susținută într-un cabinet fizic. Printre avantajele psihoterapiei online pot fi menționate reducerea timpului și a costurilor de deplasare, deoarece acest tip de ședințe pot ajuta la depășirea reținerii de a sta față în față cu un psiholog.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite de către Daniel Ivan, puteți accesa site-ul: https://danielivan.ro/despre-mine-2/