Bucuresti

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Ce culori evitam atunci cand alegem mobila de bucatarie?

Ce culori evitam atunci cand alegem mobila de bucatarie?

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 8 luni si 6 ore
Vizualizari
499

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Alege culorile mobilei in functie de dimensiunile incaperii

Culorile au o influenta foarte puternica asupra oamenilor si, in special, asupra psihicului acestora. De aceea este important ca in momentul amenajarii locuintei sa se tina cont si de acest aspect. Astfel ca, alegerea culorii sau culorilor pentru o incapere trebuie sa tina cont de destinatia acesteia. De exemplu, in camera de odihna, adica in dormitor, nu sunt recomandate culori foarte puternice, cum este portocaliu sau rosu, deoarece acestea au ca efect stimularea nervilor, astfel ca somnul va fi unul agitat.

Tot din aceste considerente, este recomandat sa se tina cont de alegerea culorilor si in cazul amenajarii unei bucatarii, atat pentru pereti, dar si pentru mobila de bucatarie si chiar pentru decoratiuni. Suprafata pe care o are o incapere, in special bucataria, reprezinta un factor foarte important in alegere gamei cromatice pentru aceasta. Iar acest lucru este valabil si in cazul mobilei de bucatarie, care trebuie sa fie atat aspectuoasa, cat si practica.

De aceea, proweststone.ro vine cu o gama foarte variata de mobilier de bucatarie, atat clasic, dar si modern, pentru a putea fi integrat in orice stil de amenajare si orice dimensiune a bucatariei. Prin urmare, in cazul unei bucatarii mici sunt recomandate nuantele foarte deschise sau cele pastelate, cum sunt modelele MDPW15 sau CLPW13, deoarece acestea dau impresia de spatiu mai mare si mai aerisit.

In cazul in care este ales un mobilier de culori mai inchise, acesta va limita si mai mult spatiul bucatariei. Daca totusi se doreste o pata de culoare in bucatarie, aceasta poate fi realizata fie prin inserarea unor obiecte decorative in culorile dorite, fi vopsirea unui singur perete sau alegerea unui mobilier care sa includa el insusi o pata de culoare, cum ar fi modelul MDWP08. In ceea ce priveste o bucatarie spatioasa, aceasta ofera o libertate mai mare in alegerea mobilierului si a culorilor, insa ar fi bine sa se acorde atentie speciala culorilor utilizate in amenajarea unei bucatarii inclusiv in acest caz.

Evita folosirea unor nuante prea puternice

Nuantele puternice de rosu, portocaliu, albastru sau verde, de exemplu, nu sunt unele care pot fi usor de integrat intr-o amenajare a unei bucatarii. Acestea sunt intense si energice, motiv pentru care pot crea anumite senzatii, cum ar fi de agitatie (rosul). In plus, majoritatea celor care aleg astfel de culori regreta dupa un anumit timp si sunt nevoiti sa isi schimbe mobila de bucatarie. Prin urmare, ar fi bine ca astfel de culori sa fie evitate in amenajarea de bucatarii. Totusi, pentru cei care au o pasiune puternica pentru aceste culori sau pentru o astfel de culoare puternica, pot alege sa utilizeze obiecte decorative in culorile respective.

Culorile neutre nu se vor demoda niciodata

Tocmai datorita influentei pe care o au culorile asupra psihicului uman, mobilierul de bucatarie este adesea gasit in culori neutre, cum sunt alb, bej sau crem. Aceste nuante pot fi mult mai usor de integrat in orice stil de amenajare, indiferent ca este vorba despre o mobila de bucatarie clasica sau moderna. Chiar si in cazul peretilor se recomanda alegerea de astfel de culori neutre sau chiar pastelate. Un mobilier in culori neutre, cum sunt modelele MDPW18, MDPW07, CLPW06 sau CLPW02 de la Powerstone, va completa perfect o astfel de bucatarie.

In plus, acest tip de mobilier are si avantajul ca nu se va demoda odata cu trecerea timpului, ceea ce nu va necesita modificari in ceea ce priveste amenajare din bucatarie. Prin urmare, este important sa se tina cont de trenduri si recomandarile specialistilor, insa este si mai important ca fiecare proprietar sa isi puna amprenta personala pe amenajarea unei incaperi, astfel incat sa se simta cat mai confortabil in propria locuinta.

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro