Bucuresti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Ce este un smartwatch si de ce ai nevoie de el

Ce este un smartwatch si de ce ai nevoie de el

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
476

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tehnologia isi face resimtita prezenta in viata cotidiana din ce in ce mai mult. In ultimul timp a luat o amploare foarte mare, reusind sa transforme lucrurile care ni se pareau intangibile in lucuri posibile, rezultat din evolutia tehnologica. Asadar, impactul tehnologiei asupra omului si a vietii cotidiene a avut efecte pozitive si a oferit modalitati noi de eficientizare a timpului.

Iti doresti un ajutor in viata ta activa sau un fitness tracker foarte bun? Daca da, iti recomandam un smartwatch, la cel mai bun raport calitate-pret!

Ce este un smartwatch?


Un ceas smartwatch este un dispozitiv electronic, o extensie inteligenta a telefonului, ce se va asemana unui ceas dar cu o functionalitate mai extinsa. Conectarea lui se face prin intermdiul Bluetooth, astfel devenind oglinda telefonului mobil. Semnalul primirii unor mesaje, notificari, apeluri, se va realiza prin prin intermediul unor vibratii.

Componenta unui smartwatch


Smartwatch-ul este un electronic compus dintr-un corp realizat din aluminiu, inox sau plastic dur și o curea din silicon (sau o combinație din silicon și piele). Corpul ceasului include ecranul, senzorii, butonul sau butoanele și bateria. Acesta ruleaza un sistem de operare dedicat (de genul WatchOS, FitbitOS, Tizen) sau o versiune mai simpla de Android.

Asemenea unui telefon, utilizatorul va interactiona cu smartwatch-ul prin intermediul display-ului și al butonului/butoanelor. Autonomia poate varia intre 2-5 zile pana la peste 30 de zile. Conectarea ceasului cu dispozitiv smartwatch se va realiza prin intermediul unei aplicații dedicate, ce se va descarca din App Store sau Play Store. Doar prin intermediul acestei aplicații utilizatorul va putea beneficia de toate funcțiile oferite și va putea vizualiza diverse statistici și informații utile.

Functiile oferite de catre un smartwatch


Majoritatea dispozitivelor electronice ce au aparut pe piata au o gama variata de functii:

  • Notificari direct pe ceas- acesta este cel mai important aspect al detinerii unui smartwatch. De la apeluri in timp real și posibilitatea de a raspunde la acestea direct de pe ceas, la mesaje de tip SMS, e-mail, Whatsapp sau Messenger. Permite comunicarea in momemntul in care ambele maini sunt ocupate sau chiar respingerea unui apel telefonic in timpul unui meeting.
  • Se poate folosi ca si fitness tracker sau in evitarea unei vieti sedentare. In momemtul desfasurarii unei activitati acesta inregistreaza in permanența numarul de kilometri parcursi, caloriile arse și cat mai ai pana la atingerea țelului zilnic. Totodata, smartwatch-ul va semanala perioadele prea lungi de inactivitate.
  • Smartwatch-ul masoara pulsul și calitatea somnului. Astfel, prin intermediul unei aplicatii veti putea urmari statisticile pulsului tau, rezultate din masurarea lor prin intermediul unor senzori optici. In ceea ce priveste calitatea somnulu, acesta poate detecta atunci cand utilizatorul adoarme prin monitorizarea de parametrii ai somnului.

Avantajele unui smartwatch sunt numeroase, iar prin conectarea la smartphone aceste dispozitive au in componeneta lor diferite functii. Aceste functii le permit prin conectare sa devina o interfata intre utlizator si telefonul personal. Smartwatch-urile ofera astazi posibilitatea gestionarii mesajelor, apelurilor telefonice ori a notificarilor din diferite aplicații.

Mai multe informatii impreuna cu cele mai bune oferte le poti consulta pe site-ul SEVE SHOP.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro