Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Ce înseamnă când te uiţi la ora fixă?

Ce înseamnă când te uiţi la ora fixă?

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
761

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Ţi s-a întâmplat şi ţie cu siguranţă să te uiţi la ceas la ora fixă. Deşi la început nu dai prea mare importanţă acestui eveniment ciudat, acestei întâmplări, numerologii sunt de părere că cifrele şi apariţia lor în momente cheie din viaţa noastră pot avea un impact semnificativ asupra destinului nostru. Dacă ştim să interpretăm corect aceste ore fixe ale ceasului vom înţelege foarte uşor că sunt nişte avertismente foarte subtile transmise de univers.

În general, superstiţiile însoţesc şi ele orele fixe, cea mai des întâlnită fiind cea legată de iubire, cineva te iubeşte dacă te uiţi la ceas când e ora fixă. Pe lângă această semnificaţie pot exista multe altele. Rămâne să descoperi câteva dintre cele mai interesante singur, în rândurile ce urmează.

Probleme în dragoste şi situaţii complicate

00:00. Poate însemna noroc, dragoste nemărturisită. Orice dorinţă îţi pui se realizează, ai pe cineva care te iubeşte în secret.
01:00. Cineva te admiră în secret. Ai pe cineva care vrea să te cunoască, te apreciază din toate punctele de vedere. Nu rata ocazia!
02:00. S-ar putea să pierzi partenerul de viaţă pentru că te înşală, pentru că a găsit deja pe altcineva. Ai răbdare dacă ţii neapărat să îi atragi atenţia unei persoane. În alte cazuri poate însemna că ai putea să te aştepţi la o invitaţie în oraş apărută din senin.
03:00. Vă gândiţi amândoi unul la altul, persoana iubită vrea să fie aproape de tine. Ai parte de o iubire sinceră şi asumată.
04:00. Te iubeşte şi te respectă, vă respectaţi în cuplu. Implicarea partenerului va fi din ce în ce mai mare.
05:00. Eşti departe de cineva şi respectiva persoană îţi simte lipsa, îi e dor de tine. Încearcă să iei contact cu persoana respectivă.

Veşti bune şi planuri finalizate


06:00. Cineva care e deja într-o relaţie se gândeşte la tine, la voi. S-ar putea ca în viitor să primeşti toată atenţia din partea cuiva nou apărut în viaţa voastră.
07:00. Ai pe cineva care te admiră în secret, dar nu poate să ţi-o spună din timiditate. Afli şi lucruri interesante despre cineva care nu îţi era pe plac, dar care a reuşit să se bage pe sub pielea ta.
08:00. Termini tot ce ţi-ai planificat. Plus că eşti îndrăgostit de cineva foarte tare şi te gândeşti de acum doar la partenerul viitor.
09:00. Cineva a pus ochii pe tine, o femeie probabil sau un bărbat. Apare şi o veste bună de la partener, mai curând decât te aştepţi.
10:00. Posibil să vă căsătoriţi cât de curând, să fii cerută sau să ceri în căsătorie. În orice caz, urmează un moment important pentru amândoi.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/