Bucuresti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ce înseamnă o aplicație dezvoltată în cloud? Află despre eFactura, un software dezvoltat de StillCo!

Ce înseamnă o aplicație dezvoltată în cloud? Află despre eFactura, un software dezvoltat de StillCo!

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
493

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ești antreprenor? E greu să ții pasul cu facturile? Vei beneficia, atunci, de eFactura de la StillCo, o aplicație dezvoltată în cloud. Ce înseamnă? Înainte de a-ți dezvălui ce presupune o aplicatie dezvoltata in cloud, trebuie mai întâi să afli scopul ei. Având în vedere regulile impuse de ANAF privind afacerile de tip B2B (business to business), toți antreprenorii au obligativitatea de a respecta dispozițiile introduse anul acesta cu privire la RO e-Factura.

Ce este RO e-Factura?


Pentru cei care nu au intrat încă în hora digitalizării României din diferite motive, atunci trebuie clarificat. Practic, este un sistem de facturare digital. Asta înseamnă că toate facturile se fac prin intermediul tehnologiei, de obicei pe internet. RO e-Factura a devenit obligatorie, având mai multe scopuri benefice precum:

  • Eliminarea fraudei
  • Eliminarea facturilor false sau duplicate
  • Reducerea birocrației din sistem.

Așadar, este vorba nu doar de conveniență, ci și de transparență. Totuși, unde intră software-ul dezvoltat de StillCO?

RO e-Factura, SPV-ul ANAF-ului și eFactura de la StillCo


Pentru a explica pe înțelesul tuturor, RO e-Factura sunt precum facturile fizice pe care le primești atunci când beneficiezi de orice serviciu sau cumperi un bun, doar că într-un format digital. Pentru a face o analogie, aceasta factură este depozitată într-un sertar virtual: SPV - Spațiul Privat Virtual aparținând ANAF-ului. Legătura dintre eFactura StillCo și aceste două elemente este simplă.

Pe scurt, eFactura îți permite gestionarea acestui sertar printr-o interfață ușor de folosit. Astfel, facilitează organizarea documentelor și are următoarele avantaje:

  • Urmărirea facturilor de intrare și ieșire
  • Sincronizarea datelor - poți verifica în timp real dacă ești la zi cu documentele.
  • Funcționează în cloud. Despre asta vom elabora acum!

Ce presupune cloud-ul?


Suntem un popor obișnuit cu birocrația teancurile de hârtii interminabile, cozile la ghișee sau goana după dosarele cu șină. Ei bine, eFactura are ca scop eliminarea acestor mici stresuri și pierderilor de timp din viața oricărui antreprenor, având în vedere că aplicația nu este doar digitală, ci și dezvoltată în cloud.

Asta înseamnă că software-ul este mereu disponibil oricărei persoane are acces la internet. Atât timp cât ai un device sau gadget capabil să se conecteze la o rețea de internet, vei putea accesa fișierele tale oricând, oriunde. Astfel, vei putea gestiona facturile tale indiferent de circumstanțe, iar astfel te vei putea relaxa știind că nu trebuie să te mai grăbești să prinzi oficiile de contabilitate deschise și nu va trebui să-ți mai faci programul după orarul lor.

Având în vedere că este vorba de cloud, trebuie să menționăm că acest tip de stocare nu este exclusiv programului eFactura, iar șansele ca tu să-l folosești deja sunt destul de mari; de exemplu, dacă ai un smartphone de ultimă generație, probabil pozele sunt stocate automat în cloud, pentru a le face un backup. Acest lucru se întâmplă și în cazul facturilor, backup-ul fiind o copie păstrată în cazul în care pierzi, cumva, accesul la o factură.

Așadar, acum că ai aflat toate ideile de bază, te invităm să încerci acum eFactura de la StillCo. Momentan este gratuită, așa că profită acum!

Contact:
office@stillco.ro
+40 336 390 000

Sursa foto: Imagine de Steve Buissinne de la Pixabay

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Site-ul bucuresteni.ro este un site care doreste sa promoveze evenimentele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel...
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/