Bucuresti

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern.
https://www.brol.ro

Ce parcuri să vizitezi când ajungi în America

Ce parcuri să vizitezi când ajungi în America

Detalii

Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
396

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dacă ți-ai propus să vizitezi Statele Unite trebuie neapărat să vizitezi aceste locuri. America este atât de diversificată încât trebuie să iți faci un itinerariu și pe care trebuie să îl respecți cu sfințenie.

Parcul Național Yosemite

Unul dintre cele mai formidabile peisaje naturale din California, parcul Yosemite are 1932 de km plini de diverse atracții. Cascade, arbori de sequoia, stânci impresionante și cele mai unice formațiuni de rocă din America se află in acest parc. În ciuda dimensiunii sale impresionante, cea mai mare parte a activităților se desfășoară în Valea Yosemite care este de 12 km. Aici se găsesc cele mai renumite repere ale parcului – Half Dome si El Capitan, nenumărate trasee montane pentru excursioniști experimentați sau începători.

Parcul Național Yellowstone

Vârfuri abrupte și lacuri curate, Yellowstone National Park este un adevărat paradis pe pământ. Piscine multicolore situate de-alungul unor izvoare firbinți și gheizeri volatili lansează de apă aburindă spre cer. O frumusețe naturală nealterată, aproape ireală, plină de munți, canioane, cascade și gheizere care găzduiesc bivoli, elani si urși grizzly. Nu încape nici o îndoială că acest parc este într-adevăr minunat.

Parcul Național Glacier

Numit după rămașițele ghețarilor din epoca glaciară, parcul este situat la granița dintre Canada și Montana. Este adesea numit și ”coroana continentului” din cauza gamei sale amețitoare de frumuseți naturale. Acesta este locul preferat al excursioniștilor datorita varietății traseelor pentru toate nivelurile de experiență. Parcul are mai mult de 700 de lacuri, o mulțime de cascade și două zone montane, toate acestea se întind pe mai mult de 1 milion de acri care adăpostesc o varietate de animale sălbatice.

Parcul Național Zion

Acesta este situat în colțul de sud-vest al Utah-ului și este vizitat anual de peste 4,3 milioane de oameni. Seara se pot admira stelele care luminează cerul iar ziua poți admira răul pe lângă care poți trece și când esti pe vreun traseu. Odată ajuns la refigiu de unde trebuie să te întorci la realitate poți trece prin Las Vegas și Salt Lake City unde vei zări pe drum culturile de tutun, din care se produce tutunul de rulat, dar si tigarete, cu siguranță va fi o experiență de neuitat.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Bucuresti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Bucuresti pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro