Bucuresti

Ce presupune remodelarea corporala: Cel mai căutat tratament

Ce presupune remodelarea corporala: Cel mai căutat tratament

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
82

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tratamentele de remodelare corporală ajută la eliminarea excesului de grăsime și la reducerea celulitei, fiind una dintre cele mai eficiente proceduri din domeniul esteticii. În prezent există numeroase tehnici de remodelare corporală la care poți apela, însă este foarte important să-ți stabilești rezultatele pe care vrei să le obții și astfel să găsești tehnica potrivită pentru tine.

Astăzi vom vorbi și noi despre remodelarea corporală și îți vom prezenta principalele informații pe care trebuie să le cunoști înainte de a face o alegere.

Remodelarea corporală reprezintă transformarea uneia sau a mai multor zone ale corpului prin efectuarea unor proceduri și tehnici estetice și medicale noninvazive sau minim invazive. Practic, prin intermediul acestor proceduri se elimină țesutul adipos, iar celulita este diminuată, în același timp pielea fiind tonifiantă. Tratamentele de remodelare corporală pot fi efectuate de toate persoanele, indiferent de sex sau vârstă.

Cele mai frecvente tratamente de remodelare corporală

În prezent s-au dezvoltat mai multe tipuri de tratamente de remodelare corporală, însă cele mai utilizate sunt:

Tratamentul anticelulitic - Tratamentul anticelulitic este non-invaziv și poate reduce foarte mult aspectul celulitei.

Presoterapia - este o metodă de tratament care presupune drenaj limfatic. Rolul acestuia este de oxigena țesuturile, eliminând astfel toxinele și redefinește și subțiază zona abdomenului, coapsele și picioarele.

Mezoterapia – reprezintă injectarea unui amestec de vitamine și minerale în zonele cu depozite de grăsime, cu rolul de a reduce volumul acesteia. De asemenea, mezoterapia are și un efect de tonifiere și revitalizare a pielii, putând fi folosită și pentru zona gâtului.

Impachetarile la rece și la cald – presupun metode diferite de tratament, dar ambele au un efect anticelulitic, reduc excesul de grăsime și îmbunătățesc circulația sanguină.

Criolipoliza – reprezintă un tratament care elimină grăsimea prin înghețarea celulelor adipoase. Practic, în timpul criolipolizei celulele adipoase din diferite părți ale corpului sunt înghețate și apoi sunt descompuse.

Radiofrecventa corporala – este un tratament care constă în aplicare unor unde de radiofrecvență pe anumite zone ale corpului și au un efect de încălzire, facilitând eliminarea țesutului adipos și producția de colagen.

Cavitatia – este o procedură cunoscută și sub denumirea de liposuctie nechirurgicala, fiind astfel o alternativă nedureroasă la liposucția clasică. Așadar, în timpul procedurii este folosit un aparat numit cavitație care localizează zonele de grăsime în exces și distruge toate celulele grase.

Drenajul limfatic – este un tratament care presupune efectuare unui masaj ușir și aplicarea unei presiuni în zonele ganglionilor limfatici, precum gât, sâni, genunchi, abdomen sau zona inghinală. Scopul acestui tratament este de a stimula eliberarea toxinelor, de a elimina apa din țesuturi li de a reduce celulita din zona coapselor.

Electrostimularea – este un tratament care se realizează prin impulsuri electrice care activează mai mult de 300 de grupe de mușchi prin mișcări vibratorii care impulsionează arderea grăsimilor în exces. În timpul procedurii sunt aplicați electrozi pe diferite zone ale corpului, astfel încât prin contracția mușchilor sunt arse grăsimile.

De asemenea, unul dintre cele mai recomandate și folosite tratamente de remodelare corporală este tratament Velashape III. Rezultatele obținute în urma tratamentelor de remodelare corporală În urma tratamentelor de remodelare corporală vei obține următoarele rezultate:

  • contractarea pielii lăsate și iritate
  • reducerea celulitei
  • tonifierea muschilor si a pielii
  • scaderea in greutate
  • imbunatatirea circulatiei sanguine
  • redarea elasticitatii pielii
  • diminuarea tesutului adipos.

În final nu uita că tratamentele de remodelare corporală trebuie să fie întotdeauna efectuate de specialiști, mai ales dacă îți dorești să obții rezultate pentru un timp îndelungat.